Bence süper olur,gelinlikte çok güzel...opuyorumnanaktan
Bir tavsiyem olacak,nette gelinlik modeli beğenmiştim üzerimde hiç güzel durmadılar.Aklıma bile gelmeyen modeller daha güzel durdu.Gelinlikçide üzerine giyerek daha iyi anlayabilirsin canım.a.s.
evet gelınlık cok sade bı o kadarda zarıf bence bolero yaptırma yaka dantel olucak zaten uzun dantel kol yaptır bence daha zarif olur boleroyu cok fazla begenmıyorum gelınlıkte karar senin...
bana bu model yakışmıyor ama yakışanları gördüm deneyip görmen lasım..her gelinlik herkeste güzel durmuyabiliyor..
gelinlik güzel ama üstünde görmeden olmaz bence katalogda beyenip ya sende güzel durmazsa denemeden alma bence bende hiç hoşlanmıyorum bolerolu gelinliklerden bende uzun arayışlar sonrası bulmuştum gelinliyimi gördüyüm an çok beyenmiştim fransız sateninin üstüne fransız dantalinden işlemeler vardı sade bi gelinlikti hatta düğünden sonra eşimin yengeleri tesettüre karşılar galibaki ayy o nasıl bi gelinlik öyle tamam kapalı gelin ama o kadar kapalı giyinilmezki gelinlik bu demişler ona çok üzülmüştüm bende deli gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?