• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri tecrübeli arkadaşların yorumlarına çooooookkkk ihtiyacım var:)))

MFY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
46
1
86
Ankara
ben kapalıyım ancak bolerolu gelinlik istemiyorum. ayrıca tarz olarak hep sade gelinliklerden hoşlanıyorum.
bu gelinliği üzerrindeki fransız dantelinden yakaya kadar kapattırıp yine aynı dantelden kol ekletmeyi düşünüyorum.ama karar veremedim.bana fikir verirseniz çok sevinirim ayrıca bu tarz gelinlik modelleri paylaşırsanızda çok mutlu olurum...
şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• $q.jpg
    $q.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 82
Bir tavsiyem olacak,nette gelinlik modeli beğenmiştim üzerimde hiç güzel durmadılar.Aklıma bile gelmeyen modeller daha güzel durdu.Gelinlikçide üzerine giyerek daha iyi anlayabilirsin canım.a.s.

evet canım öyle bir kaygımda var aslında...
ama bugün bir kaç gelinlikçi dolaşıp gelinlik denedim...pek güzel değil dediğim modeller bile giyince güzel oldu
bu gelinlik zaten güzel giyincede güzel herhalde diye düşünüyorum ama bellide olmazki şans meselesi birazda...
çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum...CADIARZU
teşekkür ederim ilgilendiğim için...

evet gelınlık cok sade bı o kadarda zarıf bence bolero yaptırma yaka dantel olucak zaten uzun dantel kol yaptır bence daha zarif olur boleroyu cok fazla begenmıyorum gelınlıkte karar senin...

evet gelınlık cok sade bı o kadarda zarıf bence bolero yaptırma yaka dantel olucak zaten uzun dantel kol yaptır bence daha zarif olur boleroyu cok fazla begenmıyorum gelınlıkte karar senin...

canım boleroyu bende sevmiyorum...
ancak işte bununda dediğim gibi dikilip kapatılmış hali nasıl olur korkuyorum...
modaeviyle görüştüm senin ölçülerini alırız istediğin şekildede tarif ederek firmaya en baştan diktirip getirtiriz dediler.yani ben gelinliği üzerime ancak bitince giyebileceğim. ya istediğim gibi olmazsa sonuç ya da bu model bana yakışmayan bir modelse...bunların cevabını ancak bitince alabileceğim yani herşey için çok geç kalmış da olabilirim ya da çok beğenip memnun da kalabilirim..ne kadar zormuş gelinliğe karar vermek:(((
çok kararsızım çoooooookkkkkk CADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım..bence hoş durmaz.daha önceden gördüm hakim yaka yapıp kolları uzatanları..hoş durmuyo..sanki iki ayrı parça gibi,sanki üzeri bi takım elbise ceketi giymişin gibi duruyo..ben begenmiyorum..bende önce bu sekilde düşünüyodum ama iyiki vazgecmişim bolerolu yaptırıyorum..dikimi bittiğindede resmini çeker koyarm inş.fikir olur ;)

bana bu model yakışmıyor ama yakışanları gördüm deneyip görmen lasım..her gelinlik herkeste güzel durmuyabiliyor..

bana bu model yakışmıyor ama yakışanları gördüm deneyip görmen lasım..her gelinlik herkeste güzel durmuyabiliyor..

bu modeli nerede denedin canım...
bende bulabilsem deneyip öyle karar vermek istiyorum ama izmirden getirtiyoruz dediler...
deneme şansım olsaydı zaten karar vermek daha kolay olurdu....

Tatlmm 2 haftalk evliym benm gelinliğimn kollarnda da fransz danteli vardı.açık olduğm halde kol istedim dantelden çk beğeniyorm ben öyle. gelinlik modellerinde var fotolarm istersen bak fikir olsn.and çarşısnda diktirmştm düğündeki herks çk çk beğendi, benmde içime sindi.bence de bolerodan güzel olur..yerimseniben

Son düzenleme:
ben zaten bu modeli gelinlikçide beğendim...
ellerinde yokmuş katalogdan beğendim...
istediğin gibi yaptırıp getirtiriz dediler...ama kararsızım işte????

bence sipariş üzerine dikilen bi gelinlik alma hadi begenmedin ankaradasın sonucta and çarşısı var büyük çarşı var kızılayda ulusta bahcelide tunalıda bir sürü gelinlikci var git dene üzerine yakışanı al

gelinlik güzel ama üstünde görmeden olmaz bence katalogda beyenip ya sende güzel durmazsa denemeden alma bence bende hiç hoşlanmıyorum bolerolu gelinliklerden bende uzun arayışlar sonrası bulmuştum gelinliyimi gördüyüm an çok beyenmiştim fransız sateninin üstüne fransız dantalinden işlemeler vardı sade bi gelinlikti hatta düğünden sonra eşimin yengeleri tesettüre karşılar galibaki ayy o nasıl bi gelinlik öyle tamam kapalı gelin ama o kadar kapalı giyinilmezki gelinlik bu demişler ona çok üzülmüştüm bende deli gibi:))

gelinlik güzel ama üstünde görmeden olmaz bence katalogda beyenip ya sende güzel durmazsa denemeden alma bence bende hiç hoşlanmıyorum bolerolu gelinliklerden bende uzun arayışlar sonrası bulmuştum gelinliyimi gördüyüm an çok beyenmiştim fransız sateninin üstüne fransız dantalinden işlemeler vardı sade bi gelinlikti hatta düğünden sonra eşimin yengeleri tesettüre karşılar galibaki ayy o nasıl bi gelinlik öyle tamam kapalı gelin ama o kadar kapalı giyinilmezki gelinlik bu demişler ona çok üzülmüştüm bende deli gibi:))

evet galiba en iyisi gelinlikçilerde başka modeller deneyip bakmak..
ama aklımda buna takıldı bi kere alamazsam eminim içimde kalacak...

Düğün gerçekleşiyor demek ki hayırlı olsun.Mutluluklar

Back