Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum 🙏🙏🙏

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Kızlar meraba iyi akşamlar insallah tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum biraz tedirginim beni bilenler var burda konu acmisligim çok gebelik istiyordum çok sukur gebeyim daha çok yeni hem idrar testinde hem kan testinde gebelik olduğunu gördüm kan testine devam ettim 2-3 güne tekrarlardım cevremdeki arkadaşlar değerin 1000 ve üstü olana kadar bir sıkıntı olmazsa gitme keseyi göremezsin dediler bende bekledim değerim dün 1000 üstü çıktı yanı net olarak kusuratini bilemiyoruz 1000 üstünü göstermiyor dedi doktor ama gebelik kesin artık dedi bende bugun dünkü sonucumla kadın doğuma gittim özel kliniğe doktorum çok iyiydi sağolsun keseyi görmek için baktı ultrasonda göremedi ama yumurtalıkların gayet iyi rahim içi aynı şekilde miyom kist gibi yapılar yok dedi rahim duvarı kalınlaşması güzel gebeliğe hazırlıyor kendini dedi muhtemelen burada oluşacak gibi dedi bi noktayı göstererek cumartesi tekrar çağırdı ve son adet tarihime göre 6+2 dedi ama bu sorun degil dedi keseyi geç gören oldu mu kaç degerlerde görülür kese siz kaç degerlerde gördünüz benimki normalmi acaba sizlerden yorumlarınızı bekliyorum

Normalde dediğin gibi 1000 ve 1500lerde görünür kese. Ama adet tarihine gore de şimdiye görünmesi gerekti. Ben 7 haftalikti kalp atışı bile duyulmuştu. Senin gebelik haftana gore bile kalp atisi duyulabilir. Doktorun 'ne dediyse ona gore hareket et canım. Haftaya tekrar git kontrole ınsaallah sağlıklı gebeliğin olur

Geç döllenme olabilir canım ilk kızımda aynı sekilde yaşadım sadece rahim kalinlasmasi vardı diğer hafta görülür muhtemelen kese.

İnsallah canım ama ben ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyordum kaç aydir yumurtlama görmediğim ayda oldu geç gördüğüm ay da kasım ayında da iste yine yumurtlama takibi yaptım yumurtlamam 22.-23. Gun oldu geç oldu yanı öyle adetten sonra 14. Gun olmadı benim ki acaba ondan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum adetlerim de 30-35 gun arası belli olmuyordu

Olabilir canım. Gec döllenme yasayan cok kadın var. Inşaallah haftaya görürsün bebisini. Sağlıklı olur insaallah

Geç döllenme olabilir canım ilk kızımda aynı sekilde yaşadım sadece rahim kalinlasmasi vardı diğer hafta görülür muhtemelen kese.
Sağım canım ya benim yumurtlama geç oldu takip yapıyordum ovulasyonla 22-23. Günlerde oldu ondan olabilir mi birde adetlerim de 30-35 gun arası olurdu net 30 günde olurum veya 31 günde diyemiyordum Şimdi siz böyle söyleyince biraz daha moralim düzeldi

Bana geç döllenme demişti doktorum haftaya kese görülür stres yapmayın değerler güzel ilerlemis sonuçta Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Bana geç döllenme demişti doktorum haftaya kese görülür stres yapmayın değerler güzel ilerlemis sonuçta Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım benim birde bisey daha soracaktım yanı akıntı oluyor ilk öğrendiğimde 3 gun hafif pembe kahverengi lekelenmeler olmustu 10 gun falan oluyor bugun yine çok çok hafif belli belirsiz akıntıya karışık kahve leke geldi yanı akinti berrak degil biraz daha kahveye yatkın gibi karindan baktı doktor acaba ondan olabilir mi ya biraz korkuyorum baskı uyguladı bakarken onun etkisi mi diyorum kendimce

Lekenme için doktor birşey verdi mi ben 3. Gebelikte çok yaşadım fitil kullandim 12 haftaya kadar onu muhakkak söyleyin bilgisi olsun umarım sağlıkla ilerler.

Lekenme için doktor birşey verdi mi ben 3. Gebelikte çok yaşadım fitil kullandim 12 haftaya kadar onu muhakkak söyleyin bilgisi olsun umarım sağlıkla ilerler.
İlk zaman olanları söyledim onun icin endişelenme tarzında konuşma yaptı artık kafanı rahatlat falan dedi bundan sonra önemli bi kanama olursa söylersin dedi bende tamam dedim bugun olan lekelenmeyi zaten bilmiyor ben bile ayırt etmekte zorlandım insallah devam etmez eger ederse tabiki söyleyeceğim

Genelde ultrasonlar da kanama alanı görürlerse ilaç verirler kafanı rahat tut düşünme her şeyin başı stresle alakalı güzel düşün güzel olsun

Genelde ultrasonlar da kanama alanı görürlerse ilaç verirler kafanı rahat tut düşünme her şeyin başı stresle alakalı güzel düşün güzel olsun
Aynen öyle canım güzel düşünmeye çalışıyorum dualarinizida bekliyorum insallahyanı bugun ultrasonda da bakınca guzel şeyler söyledi kötü bisey görse söylerdi diye düşünüyorum çok sukur sancım yok göğsüm çok agriyor sis onun dışında bisey yok rabbim korusun insallah sağlıklısından kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…