• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum acil lütfen...

kasyer

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
26
0
6
34
İçel Mersin
merhaba arkadaslar bn 6 haftalık hamileyim ara ara açık yeşil gibi akıntım geliyor hamileligim basladıgından beri akıntı problemimim var zaten ama ara ara yesil olması korkuttu beni sizinde yesil akıntı gibi problemleriniz var mı acil cevap lütfen

Canım ben de 10 haftalık hamileyim ve aynı şey bende de var. Hamilelikte akıntı normal deniyor. Ama arada açık yeşil gibi olması beni de endişelendirmiyor değil. Bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu oluruz.

Arkadaşlar meraba.. ben 24+4 Haftalık hamileyim.. eşimin rahatsizlanmasindan dolayı cok stres we üzüntü yaptım kendime we bugün kasiklarimda,belimde bi ağrı war we acik sari renkli akintim oluyo.. sizce normal mi yoksa stresten mi oluyo ben en cok erken dogumdan falan suphelendim yardımcı olursaniz cok sewinirim simdiden tesekkurler

Muhtemelen enfeksiyon var..yesil olmus olmasi normal değil
Enfeksiyon da gebelikte istenmeyen bi durumdur
Bence doktorunuzla paylaşıp bunun için onleminizi alin kızlar

Arkadaşlar meraba.. ben 24+4 Haftalık hamileyim.. eşimin rahatsizlanmasindan dolayı cok stres we üzüntü yaptım kendime we bugün kasiklarimda,belimde bi ağrı war we acik sari renkli akintim oluyo.. sizce normal mi yoksa stresten mi oluyo ben en cok erken dogumdan falan suphelendim yardımcı olursaniz cok sewinirim simdiden tesekkurler

Akinti durumunu dr.la paylas selin.enfeksiyonda akinti kokulu ve yoğun olur
Kasik agrisi, rahim büyüdüğü icinde oluyor ama yorgunluktan ve fazla ayakta durmaktand
, hatta enfeksiyondan da olabiliyor. Dinlendiginde geçiyorsa sıkıntı yoktur
Bel agrisida agirlasmaya başladığındandir
Dinlenmeye çalış ama seni cok rahatsız eden bi ağrı varsa dr.unla muhakkak paylas
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin cumlenizin:nazar:

Akinti durumunu dr.la paylas selin.enfeksiyonda akinti kokulu ve yoğun olur
Kasik agrisi, rahim büyüdüğü icinde oluyor ama yorgunluktan ve fazla ayakta durmaktand
, hatta enfeksiyondan da olabiliyor. Dinlendiginde geçiyorsa sıkıntı yoktur
Bel agrisida agirlasmaya başladığındandir
Dinlenmeye çalış ama seni cok rahatsız eden bi ağrı varsa dr.unla muhakkak paylas
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin cumlenizin:nazar:

Koku falan yok ama biraz yogun ozellikle son bi kac gündür.. bende uzuntuden bisey olcak diye cok korkuyorum ama elimde degil ne yazik ki iki gun once doktor randewum wardi herhangi bisey yoktu cok şükür

Koku falan yok ama biraz yogun ozellikle son bi kac gündür.. bende uzuntuden bisey olcak diye cok korkuyorum ama elimde degil ne yazik ki iki gun once doktor randewum wardi herhangi bisey yoktu cok şükür

Koku ve renk önemli. Onlarda sende yokmuş zaten
Stress yapma..ağrılarda yorgunluktandir belki
Bende de cok oluyordu, kasık bel ağrısı. Calisiyorken sürekli ayakta durmaktanmis
Dinlenince geçiyordu
Dogum ağrıları biraz daha farklı, dinlenmeylede geçmiyor

Son düzenleme:
Koku ve renk önemli. Onlarda sende yokmuş zaten
Stress yapma..ağrılarda yorgunluktandir belki
Bende de cok oluyordu, kasık bel ağrısı. Calisiyorken sürekli ayakta durmaktanmis
Dinlenince geçiyordu
Dogum ağrıları biraz daha farklı, dinlenmeylede geçmiyor

Teşekkür ederim cok sağol içim rahatladı birazda olsa..

Arkadaslar benimde bir sorum olacak.
1.5haftadır mide yanması ve yanısıra kasıklarımda ağrı oldu mide de problem var diye acile gittim orada ki doktora şikayetleri anlattım tahlil istedi eşim birde gebelik içinde tahlil yaptırabilir miyiz dedi. Yaptırdık sonuçları aldım ve hcg 156 çıktı doktor o anda var dedi şaşkınlıkla ne var dedim bebek dedi neyse böylece öğrendik bebişimizi. Benim sorum şu size : kasıklarımda ve alt karnıma ağrı oluyo ara ara ve 4'cm lik bir miyomum var riskli birsey yoktur demi :((( bu ilk hamileliğim ve çok cahilim

Hamileyken cok akinti olabiliyor benim de ilk hamileliği m de olmustu bazen rengi yesile donuyordu ama bi sorun olmadi tabi doktoruna da sor

Back