Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

blueivy6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
2
0
1
Merhabalar arkadaşlar. Aklım o kadar karışık ki içim hiç rahat değil.Aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarabilir ise çok sevineceğim.

11.07.2018 tarihinde idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Aynı gün öğleden sonra 3 gibi kan testi için kan verdim.Ve sonucum 40,21 çıktı. Doktorumu aradım ve 2 gün sonra aynı yere tekrar test yaptırmamı söyledi. 2 gün sonra yani 13.07.2018 de öğlen sularında tekrar test yaptırdım. Beta hcg sonucum 80,96 çıktı. Bunun üzerine doktorum bir de biz test yapalım dedi ve 14.07.2018 de sabah saatlerinde çağırdı. 1 gün geçmesine rağmen sonucum 85 çıktı. En son dün yani 16.07 de tekrar test istedi ve sabah kan verdim. Beta hcg m 115 e yüklemiş.Ayrıca 14.07 de yapılan testte progesteronada baktılar o da 13,87 çıktı. Doktor net konuşmuyor bekleyeceğiz diyor.
Hcg değerlerim 2 katına 1 kez çıktı ve 2. ölçümde 30 arttı sadece.2 gündür çok üzgünüm ve moralim bozuk. Bu şekilde olup sağlıklı hamileliğini bitiren bebeğini kucağına alan var mı ? Yarın tekrar kan vericem. İnşallah sonuç 2 katı çıkar. Fikriniz düşünceleriniz nedir paylaşırsanız sevinirim.

Az da olsa artmış sonuçta,en azından düşmemiş.hemen moralini bozma.insallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin.doktorun dediği gibi beklemek tek çare.

Az da olsa artmış sonuçta,en azından düşmemiş.hemen moralini bozma.insallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin.doktorun dediği gibi beklemek tek çare.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Akşam üstünden beri ağrım başladı. Ve çok açık renk pembemsi akıntım oluyor ama peçeteye geliyor. Iç çamaşırımda yok. Acaba yerleşmeye çalışıyor olabilir mi ? Yada çok stres yaptım ondan mı oldu acaba. Korkuyorum çok

Ilk üç ay kanamalar normal diyorlar ama siz yine de yarın doktora bi gidin isterseniz.ultrasonla bi muayene etsinler.benim ilk kontrolumde henüz kese falan yokken doktor ultrasonla kontrol etmişti bir sorun yok her şey yolunda demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…