- 14 Aralık 2017
- 39
- 1
- 27
- Konu Sahibi Cherrypieee
Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 5 ay önce estetik oldum aslında genelinden memnunum ama kafama takılan birkaç problem var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim öncelikle burnumda 3. Aydan sonra beliren bir tümsek oluştu, doktorum kontrole gittiğimde derimin çok çok ince olduğunu bu yüzden kusurları çok belli ettiğini söyledi kimsede belli olmayan şey bende çok belli olabiliyormuş. Burun sırtı destek amaçlı bazen orayı dolduruyormuş çünkü en hassas nokta orasıymış. İner ama istediğin seviyeye gelmezse törpüleriz 10-15 dklik bi işlem dedi. Rahatladım ve artık oraya çok fazla takılmıyorum rahatsız olursam törpületeceğim çünkü. Asıl sorun nasıl anlatıcam bilmiyorum ama burun ve kaşı birleştiren kemik var ya sol tarafımda var ama sağda yok??? Burun ve kaş arasında olan kemikten bahsediyorum inşallah anlatabilmişimdir. Ve olmayan taraftaki yerde mercimek tanesi gibi bir topcuk var sert ama bastırınca iniyor sonra tekrar beliriyor burnumu yamuk gösteriyor. İsteyenlere özelden foto atabilirim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi 5 ay oldu topcuk geçer mi böyle bişey yaşayan var mı?