• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Annelerin yardımına ihtiyacim vaar

regrets

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
2
0
1
25
Öncelikle merhaba yeniyim burda. Son adet tarihim 17 Nisan bugün tam 20 gün gecikti reglm. İdrar testi negatif çıktı kan testi de. Ama doktorum rahim duvarin kalınlaşmış dedi. Uyku halsizlik yorgunluk yaşıyorum . Basım ağrıyor karnimda belimde hafif ağrılar ve su gibi akintilarim oluyor. Göğüslerim doldy. Daha önceden böyle durum yaşamış ve hamile kalmış olan var mı haftaya tekrar idrar testi yapacağım

Öncelikle merhaba yeniyim burda. Son adet tarihim 17 Nisan bugün tam 20 gün gecikti reglm. İdrar testi negatif çıktı kan testi de. Ama doktorum rahim duvarin kalınlaşmış dedi. Uyku halsizlik yorgunluk yaşıyorum . Basım ağrıyor karnimda belimde hafif ağrılar ve su gibi akintilarim oluyor. Göğüslerim doldy. Daha önceden böyle durum yaşamış ve hamile kalmış olan var mı haftaya tekrar idrar testi yapacağım
20 gün gecikmeyle kanda ve idrarda mutlaka çıkması lazım adete yakın rahim duvarı kalınlaşır zaten benim de öyle bi tecrübem olmuştu baya baya gecikmiştim idrar testi kan testi hepsi negatif sonra doktorum fitil verdi o ay ovulasgon olmamış yumurtam kiste dönmüş çok büyümüş meğerse bir sabah hastanelik oldum dünya başıma döndü kımıldayamadım kistim patlamış meğerse ondan sonraki ay hamile kaldım zaten yumurtalıklarına bakıldı mı

Hayır hayır hiç bir sorun yok. Şahsi doktorum kaç yıldır takip ediyor. Bugün baktı zaten yumurtalıklarıma özellikle sordum hocam kist pos var mı diye hayır gayet sağlıklı şuan dedi hiç bir sorun yok dedi

Back