• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi Tecrübeli annelerin bilgisine ihtiyacım var

gizemdincer35

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
4
0
6
36
Merhaba hanımlar.. 16 aylık bir kızım var akşamları 9da yatağına yatırıyorum en geç 30-40 dk içinde uyurdu fakat bu son zamanlarda gece yarısı saat 1-2 oluyor uyumuyor ama ne ağlama var ne bişi yatıyor kalkıyor oturuyor kendi halinde takılıyor resmen ne yapmalıyım ne öneride bulunursunuz yatağında oyuncak vs hiçbisi yok buarada.. şimdiden teşekkür ederim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Rabbim🤲🥰

Merhaba hanımlar.. 16 aylık bir kızım var akşamları 9da yatağına yatırıyorum en geç 30-40 dk içinde uyurdu fakat bu son zamanlarda gece yarısı saat 1-2 oluyor uyumuyor ama ne ağlama var ne bişi yatıyor kalkıyor oturuyor kendi halinde takılıyor resmen ne yapmalıyım ne öneride bulunursunuz yatağında oyuncak vs hiçbisi yok buarada.. şimdiden teşekkür ederim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Rabbim🤲🥰
Öncelikle Rabbim evlatlarımıza sağlık , şifa ve uzun ömürler versin 🙏🏼🌸

Ben uyku öncesi banyo ettir falan demiycem bence daha çok uykusu açılıyor ☺️ Saat 9 da yatıp kaçta uyanıyor peki ? Uyku saati 10 yapsan nasıl olur ? Gün içinde kaç defa uyur ? Akşam uykusuna kadar ne yapar ? Hadi cevap ver güzel anne ☺️

şu anda gündüz kaç saat aralıklarla ne kadar uyuyor? geçiş döneminde olabilir.

Merhaba sabah 10da kalkıyor asla şaşmaz 13:00te de uyur 15:00te kalkar gece uykusunda böyle problem yaşayınca gündüzü tek uykuya çektim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum uyku saatini dediginiz gibi 22:00ye çekmek istiyorum ama bayılıyor resmen huzursuz oluyor ağlıyor yerlerde yatıyor ne zaman yatağına aldım yatırdım işte orda başlıyor herşey asla uyku kalmıyor

Merhaba sabah 10da kalkıyor asla şaşmaz 13:00te de uyur 15:00te kalkar gece uykusunda böyle problem yaşayınca gündüzü tek uykuya çektim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum uyku saatini dediginiz gibi 22:00ye çekmek istiyorum ama bayılıyor resmen huzursuz oluyor ağlıyor yerlerde yatıyor ne zaman yatağına aldım yatırdım işte orda başlıyor herşey asla uyku kalmıyor
Yani tek uyku yapacaksa 5- saat uyanıklık süresi olmalı. Sabah 7-8 de kaldırın iki uyku olacaksa 11 de 1 saat 15 de de 30-40 dk uyutursaniz aksam 20-20,30 arası bebeğiniz gece uykusuna geçer. Tek uyku olacaksa tek uykuyu 13 de yapsa 1,5-2 saat uyutun en fazla akşam gene 20-20,30 gece uykusu olur. İşin sırrı erken kaldırmak ve istikrarlı olmak . Uyku rutini yapın. Geçiş dönemi atak donemleri büyüme dönemleri dış dönemleri ,yeni bir şey öğrenmeleri bile oluyor aksatmadan gece gündüz rutin ve uykuyu aynı saatlerde yapın .

Back