• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli annelerden yeni annelere tavsiyeler

cigdem80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
28
0
36
Hakkari
merhaba arkadaşlarım benim 6 yaşımda kızım var ikinci bebeğimede çok şükür hamileyim kızıma hamile kaldıgımda çok tecrübesiz ve hiç birşey bilmiyordum hamileyken neler iyi gelir bebeğe hamileliğin verdi sıkıntılar dogum çantası dogum sonrası bunun gibi çok şey bende tecrübeli annelerden yeni anne adaylarına tavsiler verelim diye konu açim dedim hayırlı sohbetler herkeze şimdiden

merhaba arkadaşlarım benim 6 yaşımda kızım var ikinci bebeğimede çok şükür hamileyim kızıma hamile kaldıgımda çok tecrübesiz ve hiç birşey bilmiyordum hamileyken neler iyi gelir bebeğe hamileliğin verdi sıkıntılar dogum çantası dogum sonrası bunun gibi çok şey bende tecrübeli annelerden yeni anne adaylarına tavsiler verelim diye konu açim dedim hayırlı sohbetler herkeze şimdiden

çok güzel düşünmüşsün bizim gibi tecrübesizlere çok iyi geleceğini düşünüyorum :21:

ilk bebeğimde o kadar çok hata yaptım ki ama çok şükür yaptıgım hatalar ufakdı gebelikden doğuma kadar doğru beslenme doğru hareketler ve bebeklerimizin doğumundan sonraki evreler bende eskidim sanırım ikinci bebeğime hamileyim banada hatırlama olur

Back