tecrubeli annelerden yardim istiyorum

xXozlemXx

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
1.389
1.642
36
Allah nasip ederse insallah 2 ay sonra dogum yapacagim bebegin tum eksiklerini alip kenara koyayim dusuncesiyle prima premium care bez aldim fakat aldigim bez beyaz degil yesil pakette geldi ve bu bezle ilgili cok sikayet okudum aldigim bez sahtemi gercekmi arasinda kaldim cok arastirdim ama guncel bi bilgi bulamadim hep yillar oncesine ait yorumlar var aranizda bu bezi kullanan anneler varsa bana bilgi verebilirmi ne yapayim kullanayimmi iademi edeyim vaktim varken :KK43: simdiden tesekkur ederim

Ben de yenidoğan prima premium care kullanmıştım. Altı pis olunca hiç cırt cırtlarını açmadan bezin üzerinde ki çizgiden anlayabilmek açısından beyaz olan daha kullanışlı. Bir beden büyüyünce bırakmıştım. Bebeğim gazlı bir bebek olduğu için hangi bezi kullanırsam kullaniyim pişik oluyor. Bende yeşil primaya geçtim. Yeşil primada gösterge Yok malesef. Ama Bu da fena değil. :)

Bunda gosterge var yine premium care ama guya yeni cikanlarmis bu yeşil paketler :KK43:

beyazlar yenidogan icin cunku buyugunu ishal gibi yaptigi icin daha cabuk disina cikmasin diye biraz daha farkli o icinde file tarzi birsey var. yesil paketler oyle degil.

Merhabalar;
Bebeğiniz doğmadan fazladan bez almanızı önermem küçük bir paket yeterli olacaktır çünkü her bez her bebeğin cildine uyum sağlayamayabiliyor, buna doğduktan sonra karar vermek en doğrusudur. Bez olarak ise size huggies önerebilirim. Esnek bel bantlı olması ve bacak oyuntulu olması bebeğin anatomik yapısına uyum sağlıyor. Bebeğinizin fiziksel gelişimini destekliyor ve hareket özgürlüğüne engel olmuyor. Külot bezleri de mevcut dilerseniz daha sonra onları da deneyimleyebilirsiniz. Emiciliği de çok iyi, bende başlarda premium care kullanıyordum fakat sonra huggies kullanmaya başladım çok memnunum

Allah nasip ederse insallah 2 ay sonra dogum yapacagim bebegin tum eksiklerini alip kenara koyayim dusuncesiyle prima premium care bez aldim fakat aldigim bez beyaz degil yesil pakette geldi ve bu bezle ilgili cok sikayet okudum aldigim bez sahtemi gercekmi arasinda kaldim cok arastirdim ama guncel bi bilgi bulamadim hep yillar oncesine ait yorumlar var aranizda bu bezi kullanan anneler varsa bana bilgi verebilirmi ne yapayim kullanayimmi iademi edeyim vaktim varken :KK43: simdiden tesekkur ederim

Merhaba. Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Doğumdan önce ben de prima premium care aldım aylık paketlerden fakat aldıklarım bitmeden küçük gelmeye başladı ve 2 numara beze geçmek durumunda kaldım. O yüzden bezi stok yapmak pek mantıklı değil. Şunu söylemeliyim ki mavi paket de kullandim, fakat çok memnun kalmadım. En memnun kaldigin bezi de deneyerek bulacaksın. Ben neredeyse tüm markaları denedim. En son huggies de karar kıldım. Bebeğin en rahat hareket edebildiği ve hiçbir şekilde sızma yaşamadığım tek bez.

beyazlar yenidogan icin cunku buyugunu ishal gibi yaptigi icin daha cabuk disina cikmasin diye biraz daha farkli o icinde file tarzi birsey var. yesil paketler oyle degil.
premium care degismis o beyaz paketler yok artik yapisini degistirmisler ama deneme yaptım islatip peceteyle baktim gayet kuru neden bu kadar sikayet olmus anlamadim cok kafami kurcalamislardi

Merhaba. Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Doğumdan önce ben de prima premium care aldım aylık paketlerden fakat aldıklarım bitmeden küçük gelmeye başladı ve 2 numara beze geçmek durumunda kaldım. O yüzden bezi stok yapmak pek mantıklı değil. Şunu söylemeliyim ki mavi paket de kullandim, fakat çok memnun kalmadım. En memnun kaldigin bezi de deneyerek bulacaksın. Ben neredeyse tüm markaları denedim. En son huggies de karar kıldım. Bebeğin en rahat hareket edebildiği ve hiçbir şekilde sızma yaşamadığım tek bez.
Cok tsk ederim sanirim oyle olucak insallah aldigim bezler elimde kalmaz :)

X