• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Anneler yardımcı olabilir mi?

Moon96

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
45
9
16
28
Merhabalar sata göre 7+3 hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bana Beta ya göre 6 haftalık hamile olduğumu tarihe göre 8 haftalık olmam gerektiğini söyledi. Geçen hafta iki kere ölçtüler iki gün arayla 11976 ve 13987 çıktı fazla artış olmamış.Ancak bebeği ilk kez gördük kalp atımlarınıda gördük sadece minik dedi haftasına göre.
3 hafta sonraya randevu verdi. Sİzce bir sorun olur mu ilerde gelişim geriliği vs yoksa gayet normal bir durum mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim😇

Bence kalp atışını aldıysanız endişelenmeyin her bebeğin gelişimi kendine özel benim ikinci bebeğim de hep haftasına göre geride kaliyorsu şuan 4 yasinda gayet sağlıklı ve hala Yaşıtların göre biraz minyon bir cocuk🙂 şuan yine hamileyim sat a göre 8 haftalık olmasi gerekiyor ama doktor 9 hafta ile uyumlu ölçüyor ona da diyorlar ki down sendromlu bebekler çok büyük olurmuş (çevredekilerin yorumu kesinlikle doktorum demedi) yani demek istediğim canınızı sıkmayın hamileliginizin tadını çıkarın..

Bence kalp atışını aldıysanız endişelenmeyin her bebeğin gelişimi kendine özel benim ikinci bebeğim de hep haftasına göre geride kaliyorsu şuan 4 yasinda gayet sağlıklı ve hala Yaşıtların göre biraz minyon bir cocuk🙂 şuan yine hamileyim sat a göre 8 haftalık olmasi gerekiyor ama doktor 9 hafta ile uyumlu ölçüyor ona da diyorlar ki down sendromlu bebekler çok büyük olurmuş (çevredekilerin yorumu kesinlikle doktorum demedi) yani demek istediğim canınızı sıkmayın hamileliginizin tadını çıkarın..
Ya teşekkür ederim yorumunuz için 2 hafta sonra kontrolüm var çok kaygılanıyordum. Biraz olsun rahatladım 🙏🏻

Back