- 16 Mart 2015
- 102
- 70
-
- Konu Sahibi nemli_bulut
Bence de görsün bi drArkadaslar bebegim 3.5 aylik. kizim 2 haftadir parmagini emiyor mudahale etmiyorum. ettigim zaman aglamaya basliyor zaten. emzik hic emmedi hala emmiyor ama son 3 gundur memeyi reddediyor. meme emecegi zaman aglamaya basliyor. hep anne sutu aldi biberonla en fazla 3 kere aldi. ya zaten dr kilo alimini begenmiyor. bir de uzerine gunde iki kez kaka yapan kiz bugun hic kaka yapti dun de bikere yapmisti ama sac jolesi gibi kivami. dr a gotursem mi. hem meme reddi hem bu kaka yapmamasi
Iyi aksamlar benim kizimda 4 5 aylikken biberonu istemiyodu. Sutum yetmezdi.ben mama degistirdim kac kez ne yaptiysam almadi.kontrole goturdugumde doktora sormustum.cocuklarin reddetme donemi oluyormus.Arkadaslar bebegim 3.5 aylik. kizim 2 haftadir parmagini emiyor mudahale etmiyorum. ettigim zaman aglamaya basliyor zaten. emzik hic emmedi hala emmiyor ama son 3 gundur memeyi reddediyor. meme emecegi zaman aglamaya basliyor. hep anne sutu aldi biberonla en fazla 3 kere aldi. ya zaten dr kilo alimini begenmiyor. bir de uzerine gunde iki kez kaka yapan kiz bugun hic kaka yapti dun de bikere yapmisti ama sac jolesi gibi kivami. dr a gotursem mi. hem meme reddi hem bu kaka yapmamasi
Ellerini tanımaya ellerini emerek yalayarak başlıyorlar doktorlarin çoğu müdahale etmeyin diyorlarParmak emmek alışkanlık haline gelebilir. İzin vermeyin.
Dikkat çekmeye çalışıyor sadece. İlginin kendine kayması sağlıyor böyleceArkadaslar bebegim 3.5 aylik. kizim 2 haftadir parmagini emiyor mudahale etmiyorum. ettigim zaman aglamaya basliyor zaten. emzik hic emmedi hala emmiyor ama son 3 gundur memeyi reddediyor. meme emecegi zaman aglamaya basliyor. hep anne sutu aldi biberonla en fazla 3 kere aldi. ya zaten dr kilo alimini begenmiyor. bir de uzerine gunde iki kez kaka yapan kiz bugun hic kaka yapti dun de bikere yapmisti ama sac jolesi gibi kivami. dr a gotursem mi. hem meme reddi hem bu kaka yapmamasi
Kendini keşfediyor bırakın kendi halinekeyfi yerinde karnindan sesler geliyor gurul gurul ama kaka yok. oyle aglamamiz falan yok sukrolsun. uykudayken emiyor uyanikken emmiyor reddediyor