Bulantı 8. Haftadan sonra yoğunlaşıyor diye biliyorum
Hamileliğim ilk başladığında 1 hafta mide bulantısından öldüm, su bile içemedim. Sonrasında tamamen yok oldu, belli ki rahat geçireceksiniz korkmayın.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Benim göğüs hassasiyetim ve büyümem geçen hafta başladı, 1 hafta öncesine kadar hiçbir şeyim yoktuİçimi rahatlatıyorsunuz peki göğüs hassasiyetiniz ne durumda ?
benim hic midem bulanmadi hatta cocuk oynayana kadar hamile olduguma inanamadim bir turlu
olabilir aylarca mideniz bulanacak diye bir kaide yok ki
sizi endiselendiren tam.olarak ne onu cozemedim
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
e gun surer durur sonra bir yemegin kokusuyla tekrar baslar aylar boyunca surekli kusacaksiniz diye bir sey yok bence kusmadim diye endise etmek yerine oh cabuk bitti diye sukur edin kusmaktan yemek yiyemeyip bebegini yeterince besleyemeyen gebeler varBeni endişelendiren şu;
Kimisinde hiç mide bulantısı olmuyor kimsinde oluyor bende 3 gün sürmesi az geldi. Bir problem varmı diye düşündürdü
benim hic midem bulanmadi hatta cocuk oynayana kadar hamile olduguma inanamadim bir turlu
olabilir aylarca mideniz bulanacak diye bir kaide yok ki
sizi endiselendiren tam.olarak ne onu cozemedim
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Allahin izniyle bisey olmaz stres yapmayin..bende 9 sene sonra hamile kaldim her sabah uyandigimda midem bulansin diye bekliyodum hic bulanmadi..basim donucek bayilcam mi acaba diyodum oda filmlerde oluyomuş hic bayılmadım :)) hic aşermedim 3 gunde bir doktora gidip neolur bi bakalim bebek varmi diye doktora yalvariyodum saolsun doktorum mucize bebek oldugunu bildigi icin gösteriyordu...Beni endişelendiren şu;
Kimisinde hiç mide bulantısı olmuyor kimsinde oluyor bende 3 gün sürmesi az geldi. Bir problem varmı diye düşündürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?