Tecrübeli Anneler Yardım

Ripsos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
53
26
3
34
Sevgili kk değerli Kadınları

10 sene sonra hamile kaldım,tedavisiz. Bunun tarifi yok. Allah isteyen herkese versin.
Keseyi ve kalbini gördük.

6+4 de mide bulantım başladı ve 7. Haftada bitti sadece 3 gün sürdü. Bu durum normal mi sizce.
Şuan çalışıyorum akşam tabiki hastaneye gideceğim içim rahat etsin diye.
Sizden gelecek cvplar benim için çok önemli içim içimi yiyor.
Benim yaşadığımı yaşayanlar oldu mu?

Öncelikle hayırlı olsun Benim midem bir gün bulandı o da et kokusundan dolayı. Hemen geçti daha bulanmadi. Hamilelik belirtileri çok kişisel şeyler. Kimi doğurana kadar bulantı çeker kimi hiç çekmez. Kimi çok kilo alır kimi almaz.

Hayırlı uğurlu olsun,bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim o kadar miğdem bulaniyordu ki yarım gün bulantim olmasa "bebek acaba iyi mi?"diyorsum. Buyuk olasılıkla vücudunuz bebeğe alışmıştır ....bazı görüşlere göre bulantı annenin bebek için oluşturduğu bir savunma kalkanı...zararlı gördüğü maddeleri vücut kusma yoluyla atarak hesapta bebeği koruyor ...ama illaha bulanti olacak veya herkesin bulantısı aynı dönemde sonlanacak diye bir durum söz konusu değil.

hiç bulantınız olmayabilir de. takmayın. bunun için doktora bile gitmenize gerek yok. sakınan göze çöp batar derler. olabildiğince normal yaşamaya çalışın bu süreci derim.

Hamileliğim ilk başladığında 1 hafta mide bulantısından öldüm, su bile içemedim. Sonrasında tamamen yok oldu, belli ki rahat geçireceksiniz korkmayın.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Hamileliğim ilk başladığında 1 hafta mide bulantısından öldüm, su bile içemedim. Sonrasında tamamen yok oldu, belli ki rahat geçireceksiniz korkmayın.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

İçimi rahatlatıyorsunuz peki göğüs hassasiyetiniz ne durumda ?

Öncelikle hayırlı olsun. Ben burada sorun göremedim. Şu an bulantınız yoktur ama son aylarda olabilir. Kişiye göre değişen bir durum. Benim ilk 3 ayım her sabah istifra ederek geçti. Son iki ayımda reflü oldum. Inşallah sizin başka bir sorununuz olmaz. Keyfini çıkarmaya bakın.

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bulantı 3 aydan sonra 9 aya kadar sürdü korkmayın kişiye göre değişir bence. Hatta iki evladım da hamilelik süreci çok farklıydı.

benim hic midem bulanmadi hatta cocuk oynayana kadar hamile olduguma inanamadim bir turlu
olabilir aylarca mideniz bulanacak diye bir kaide yok ki
sizi endiselendiren tam.olarak ne onu cozemedim
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

benim hic midem bulanmadi hatta cocuk oynayana kadar hamile olduguma inanamadim bir turlu

Beni endişelendiren şu;
Kimisinde hiç mide bulantısı olmuyor kimsinde oluyor bende 3 gün sürmesi az geldi. Bir problem varmı diye düşündürdü

Beni endişelendiren şu;
Kimisinde hiç mide bulantısı olmuyor kimsinde oluyor bende 3 gün sürmesi az geldi. Bir problem varmı diye düşündürdü
e gun surer durur sonra bir yemegin kokusuyla tekrar baslar aylar boyunca surekli kusacaksiniz diye bir sey yok bence kusmadim diye endise etmek yerine oh cabuk bitti diye sukur edin kusmaktan yemek yiyemeyip bebegini yeterince besleyemeyen gebeler var

Beni endişelendiren şu;
Kimisinde hiç mide bulantısı ılmu

İlk hamileliğimde 4 ay her sabah kustum , ikincisinde tek bir gün bile olmadı , bu çok değişken bişey .,.
Hayırlı olsun.

iki çocuğum var hiç mide bulantısı yaşamadım.
siz 10 sene sonra olduğu için evhamlısınız anlıyorum ama bebeğin sağlığıyla alakası yok.

Ne güzel işte mide bulantısı cekmeyeceksiniz.ilk bebeğim de hamile olup olmadığımi hareketlenene kadar anlamiyordum bile ikinci bebeğim de 4 ay midem bulandı feci bişey hayattan soğutur o kadar diyim size.

Beni endişelendiren şu;
Allahin izniyle bisey olmaz stres yapmayin..bende 9 sene sonra hamile kaldim her sabah uyandigimda midem bulansin diye bekliyodum hic bulanmadi..basim donucek bayilcam mi acaba diyodum oda filmlerde oluyomuş hic bayılmadım :)) hic aşermedim 3 gunde bir doktora gidip neolur bi bakalim bebek varmi diye doktora yalvariyodum saolsun doktorum mucize bebek oldugunu bildigi icin gösteriyordu...
Rahat olun hamileligin tadini cikarin yoksa gecmiyor 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…