• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
41
Ankara
merhaba değerli anneler
32 aylık (2,5 yasını az gectı) bır kızım var ve tabııkı sorunumuz yemek yeme

dogdugundan berı ıstahsız bır cocuktu ama bu aralar ıyıce barttı neredeyse hıc bırsey yemıyor... bu aralar da hasta oldu burun genız akıntısı nezle grıp arası bısıy gecırıyo dr a gıttık tahlıl ıstedı dr ve tabıı kı kan degerlerı cok dusuk cıktı bana bu cocuga ne yedırıyosun dıye cıkıstı bende bısıy yedıremıyorum dedım kg olarak cok dusuk degıl 13- 14 kg arası bıraz dusuk gercı ama cook bartıcak kadar degıl lakın kan degerlerı tam bı felaket dr et pekmez taze meyve sebze yedırmemı onerdı sut ve sut urunlerını azaltmamı tavsıye ettı lakın ben yedıremıyorum cocuga bısıy
mesela bugun 9 bucuk da uyanmıs kahvaltılıkların yuzune dahı bakmamıs bakıcı corba yapmıs tarhana 3- 4 tatlı kasıgı alıp bırakmıs ogle vaktı geldım denedım agzına lokma surmedı
3 e kadar bakıcı yogurt meyve vs denemıs kacmıs yemıycem dıye..

3 te ben geldım oynadık vs belı acıkmıstır dıye kıymalı patates yaptım ıcıne havuc yesıl bıber vs de attım pısırdım koydum yedırmeye calıstım ıstemedı blendr dan gecırdım 3 ıla 3 . 5 tatlı kasıgı aldı bıraktı butun gun yedıgımız bu bıde aralarda su ıstemıs bu kadar ben ne yapıcam bu cocukla bı akıl bı fıkır verın noolurr

Benim oğlum beş yaşında bizde yeme problemi yok. Ama anasınıfına başladığından beri çocuğun burnu kurumadı. Ben doktorumuza sordum. Hani takviye birşey oğluma immuzinc verdi. Günde bir kere tok karnına kullanılacak vitamin ve mineral takviyesi diyor. Bu tarz takviyeler hem vücut direncini arttırır hem iştahını çocuğun aburcubur tüketiyormu?

eğer doktorunuzun dediği gibi değerleri çok düşükse tedaviye başlamalıydı, kansızlıkta iştahsızlık yapar. Yeşil sebzeler dede çok demir var, incir pekmezide öyleymiş. Kolaylıklar diliyorum

Back