• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Tecrubeli anneler yardim lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
248
Arkadaslar kizim 8 aylik daha dis cikarmadik ama doktor 10 15 gune cikarir dedi 1 2 hafta oncesine kadar gunde 14 15 saat uyuyan kizim suan ne uykuya dalmakta gucluk cekiyo ve cok uykusu olmasina ragmen yarim saat sonra kalkiyo tabi bi daha da uykuya dalamiyo sizlerde de benzer durumlar oldumu gecici bi durum olsun raziyim ama ya hep boyle giderse diye korkuyorum cvplarsaniz sevinirim:50:

Diş zamanı böyle oluyorlar:(Geceleri çığlık atarak mı uyanıyor? Yemesi nasıl? Çok huzursuz oluyor mu?

Onceden istahi vardi birden kesildi simdi daha iyi aman aman huzursuz deil geceleri aglayarak uyaniyo

Diş çıkarırken öksürük burun akıntısı da olabiliyor mesela. Büyük olasılıkla dişi çıkıyordur.

Son düzenleme:
Gecicidir umarim uyku duzeni tekrar eskiye doner birden tersine dondu:26:

İshal ve oksuruk oldu dis cikariyor da ben uykusuna takildim

HEr diş zamanı böyle olucak. Biz geceleri uyanıp oyun oynuyoruz saatelerce diş zamanları

Tesekkurler vakit ayirip cvp verdigin icin her zaman olmasinda arada olur artik yapcak bisi yok

Back