• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli anneler yardım lütfen işin içinden çıkamadım

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
1.858
4.973
63
29
Merhabalar,

Kızım artık 6 aylık oldu :) Şimdiye kadar biçok şey tattırdık ama artık düzenli bi şekilde öğün hazırlamak istiyorum. Tecrübeli ve bilgili annelerden destek bekliyorum çünkü bi türlü kafamda oturmuyor. 7 aylık olana kadar bi öğün vereceğim sanırım öğleden sonra püre veya çorba olarak. Ne kadar vermeliyim? Çok verirsem kabız olur diye korkuyorum. 7 aylıkdan itibaren iki öğün, sonra 3 öğün mü vermeliyim? Bilgilendirin beni lütfenn..

Merhabalar. Ben 2 cocuk annesiyim. Birisi 8 yaşında birisi 3 aylik . Ben edindiğim ve cevremden gordugum tecrubelere dayanarak konuşmak istiyorum . Bebek ne kadar istekli o da onemli. Yani biraz ölçüler ile olmuyor ek gıda meselesi bana kalırsa . Sadece ilk 1 ay az az 2 öğün verin bence . Yani çay tabagini doldurmayacak kadar. İlk zamanlar yogurt verin. Sonra sebzelere geçin. Zaten yedirdikce isteğini anlicaksiniz. Kabızlık durumuna bakarsınız. Su verin üstüne bol bol .

Merhabalar,

Kızım artık 6 aylık oldu :) Şimdiye kadar biçok şey tattırdık ama artık düzenli bi şekilde öğün hazırlamak istiyorum. Tecrübeli ve bilgili annelerden destek bekliyorum çünkü bi türlü kafamda oturmuyor. 7 aylık olana kadar bi öğün vereceğim sanırım öğleden sonra püre veya çorba olarak. Ne kadar vermeliyim? Çok verirsem kabız olur diye korkuyorum. 7 aylıkdan itibaren iki öğün, sonra 3 öğün mü vermeliyim? Bilgilendirin beni lütfenn..
Ben unuttum bu işleri de bebekler 6 aylıkken tadımlar yeni başlamıyor muydu?

Hemen 1 ayda bitiyor muydu?

Ben 1 yaşına kadar tadım sürüyor diye aklımda kalmış.

Yanlış hatırlıyorsam,kusura bakmayın.

Back