Tecrübeli anneler sizce bebeğim kız mı? erkek mi?

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
96
İstanbul
Merhaba kızlar, size bir sorum olacak 11. haftalık gebeyim.. geçen gün doktora gittim. doktor bana "çok hareketli bir bebek.. tecrübelerime dayanarak %80 kız" dedi. bana bebeğimin cinsel organını göstermedi. Merak ettiğim konu şu 11. haftada cinsiyet belli olur mu?
internetten araştırdıgım kadarıyla kesin sonuç 16. haftada belli oluyormuş doğrumu acaba...
ilk hamileliğim fazla bilgim yok. o yüzden yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar..

Şimdiden teşekkürler

Merhaba kızlar, size bir sorum olacak 11. haftalık gebeyim.. geçen gün doktora gittim. doktor bana "çok hareketli bir bebek.. tecrübelerime dayanarak %80 kız" dedi. bana bebeğimin cinsel organını göstermedi. Merak ettiğim konu şu 11. haftada cinsiyet belli olur mu?
internetten araştırdıgım kadarıyla kesin sonuç 16. haftada belli oluyormuş doğrumu acaba...
ilk hamileliğim fazla bilgim yok. o yüzden yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar..

Şimdiden teşekkürler

sağlıklı olsunda:) bende 16 hafta diye biliyorum, biraz daha sabret net cinsiyet için

canım %80 kız dedıyse kızdır cünku doktorlar cınsıyet konusunda pek yanılmayı sevmezler doktor muhtemelen bırseyler gormustur de kız demıstır yoksa hıc yorum yapmazdı ,ıyı bır hamılelık saglıcakla kucagına alman dılegıyle

Blli olur tabiiki 10. haftada tomurcuk olarak şekilleniyor cinsel organ. birinin ki asagı birininki yuksrı bakıor tomurcukların :)) doktorum 10.haftanın ortasında %99erkek demişti ve oyle de oldu... Gnelde erkek dediklerinde kıza donebiliyor ama kız dedikleri zaman kız cıkıyor:))) ama gerci kızlarda pek erken gostermiyorlar !! Aman saglıkla gelsin de yeterki!! Ama bence seninki kız ;)

Son düzenleme:
kızlar ben de 12+3 de ikili test için gitmiştim doktor yüzde 70 erkek dedi bugün 14+2 kendi doktoruma gittim bebek sırt üstü uyuyordu bacaklarını açmadı doktor kız gibi dedi ama bacağının arasını açmıyor dedi 3 hafta sonra kesin söylerim dedi benim de içime erkek doğuyor rüyamda da erkek görüyorum ama tabiki öncelikle sağlıklı olsun diyorum ama çok merak ediyorum yine de hangisi doğru olabilir sizce

kızlar doktor bugun bişey dedi. ama ben 20 gün sonra tekrar gittiğimde daha net cevap verecek.. bakalım kısmet artık. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun kız erkek farketmior. ama merak edenler için şunu söyleyebilirim. 12. haftada erkeğin cinsel organı oluşuyormuş.. o yüzden bence 11. haftada söylenenlere pek kulak asmayın... 16 haftasına kadar herkes beklemeli... kesin ancak o zaman söyluorlar

Bebeğime 12. haftada iki doktor yüksek ihtimalle erkek dedi. Oğlum 3 aylık şu anda :D

kızlar doktor bugun bişey dedi. ama ben 20 gün sonra tekrar gittiğimde daha net cevap verecek.. bakalım kısmet artık. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun kız erkek farketmior. ama merak edenler için şunu söyleyebilirim. 12. haftada erkeğin cinsel organı oluşuyormuş.. o yüzden bence 11. haftada söylenenlere pek kulak asmayın... 16 haftasına kadar herkes beklemeli... kesin ancak o zaman söyluorlar

Tatlim ben 14. haftada cinsiyeti ögrenmek icin gittigimde doktor "göstermiyor, 1 ay sonra gel" demisti.
19+4'de tekrar gittim ve bakar bakamaz "erkek demistik dimi?" diye sordu. Bem de "hayir doktor bey hicbisey söylememistiniz göstermemisti ya" dedim. Ve anladim ki 14. haftada doktor gördü ama emin olmak icin iyice bekledi. "erkek bu bebek hayirli olsun" dedi..
Senin durumuna söyle bi aciklama getirmek isterim. Benim bi tane kizim var. Ona hamileykenultrasonda kizim resmen akrobasi yapardi takla falan atardi:1: fakat simdi oglum pek sakin pek durgun. Biliyorum ki kiz bebekler daha aktif oluyor yani doktorun %80 kiz dediyse dogrudur.. Allah saglik versin gerisi fasa fiso.. Ben bu gebeligimde düsük tehtidi yasadim cok sıkıntılı dönemler atlattim ve dedim ki bebegim kiz da olsa erkek de fark etmez allah im.. Saglikla ver kucagima nolur.. Bu bana yeter duiye dua ettim..

Şimdiden teşekkürler

Doktorunuz Doğru söylemiş. Kızlar çok yaramaz olur.

Şimdiden teşekkürler

Doktorunuz Haklı Hanımefendi Çocuğunuz benim görüşüme göre %100 KIZ allah analı babalı büyütsün. https://www.facebook.com/BebekSayfasi?fref=ts Buradan bizi takip edebilirsiniz

11 hafta bitti gibi inşallah. biraz hareketsiz, gerçi doktorlar burda (doğuda 150bin nüfuslu bir yer,2özel,1devlet var)

adam gibi muayene yapmıyor, 30 saniye zor bakıyorsun, hatta belki o kadar da yok.

yinede bizimki az hareketli:) eşim baştan beri içime erkek doğuyor diyordu:) inşallah sağlıklı olsunda hayırlısı diyelim artık.

Şimdiden teşekkürler
benimki de çok hareketli 12. haftada %50.5 erkek dedi bence hareketle pek ilgili değil beklemek lazım 11. haftada daha çocuğun genital organı oluşmuyor...

Tatlim ben 14. haftada cinsiyeti ögrenmek icin gittigimde doktor "göstermiyor, 1 ay sonra gel" demisti.
19+4'de tekrar gittim ve bakar bakamaz "erkek demistik dimi?" diye sordu. Bem de "hayir doktor bey hicbisey söylememistiniz göstermemisti ya" dedim. Ve anladim ki 14. haftada doktor gördü ama emin olmak icin iyice bekledi. "erkek bu bebek hayirli olsun" dedi..
Senin durumuna söyle bi aciklama getirmek isterim. Benim bi tane kizim var. Ona hamileykenultrasonda kizim resmen akrobasi yapardi takla falan atardi:1: fakat simdi oglum pek sakin pek durgun. Biliyorum ki kiz bebekler daha aktif oluyor yani doktorun %80 kiz dediyse dogrudur.. Allah saglik versin gerisi fasa fiso.. Ben bu gebeligimde düsük tehtidi yasadim cok sıkıntılı dönemler atlattim ve dedim ki bebegim kiz da olsa erkek de fark etmez allah im.. Saglikla ver kucagima nolur.. Bu bana yeter duiye dua ettim..

benim de hamileliğim sorunlu geçiyor bana yardımcı olur musun? http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...r/653310-hamilelikte-kanama.html#post32013036 burdan haberleşelim

Back
X