H Helloica Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 72 19 4 Nisan 2023 Konu Sahibi Helloica #1 Hanımlar selam geçen hafta rahim filmi çektirdim iki tüpte açık çıktı uzun zamandır da hamile kalamıyorum sizce bunun etkisi olur mu ikinci gebelik olacak Allah izin verirse böyle olup ertesi ay gebe kalan var mı yardımcı olur musunuz
Hanımlar selam geçen hafta rahim filmi çektirdim iki tüpte açık çıktı uzun zamandır da hamile kalamıyorum sizce bunun etkisi olur mu ikinci gebelik olacak Allah izin verirse böyle olup ertesi ay gebe kalan var mı yardımcı olur musunuz
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 756 350 45 4 Nisan 2023 Konu Sahibi Helloica #2 Canim benim gorumcem ertesi ay değil ama 2ay sonra kaldi suan 4 aylik bebegi ve rahim filmi cektirmwnin büyük rolü varmis
Canim benim gorumcem ertesi ay değil ama 2ay sonra kaldi suan 4 aylik bebegi ve rahim filmi cektirmwnin büyük rolü varmis
H Helloica Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 72 19 4 Nisan 2023 Konu Sahibi Helloica #3 Znpsrczeynep .!.: Canim benim gorumcem ertesi ay değil ama 2ay sonra kaldi suan 4 aylik bebegi ve rahim filmi cektirmwnin büyük rolü varmis Genişletmek için tıkla... Ay hadi insallah ya çok ümitliyim bu ay Allah bağışlasın inşallah
Znpsrczeynep .!.: Canim benim gorumcem ertesi ay değil ama 2ay sonra kaldi suan 4 aylik bebegi ve rahim filmi cektirmwnin büyük rolü varmis Genişletmek için tıkla... Ay hadi insallah ya çok ümitliyim bu ay Allah bağışlasın inşallah
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 756 350 45 4 Nisan 2023 Konu Sahibi Helloica #4 Devlette mi cektirdiniz ozeldemi
H Helloica Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 72 19 4 Nisan 2023 Konu Sahibi Helloica #5 Znpsrczeynep .!.: Devlette mi cektirdiniz ozeldemi Genişletmek için tıkla... Özelde çektirdim