How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

tecrübeli anneler imdat!

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
96
Kocaeli
Oğlum 2,5 aylık, onu cok seviyorum ama o doğduğundan beri sosyal hayatım kalmadı, kendime ayıracak 5 dakikayı zor buluyorum, eve hapsoldum ve bazen ciddi anlamda bunalıma giriyorum. mafoldumben Bu ne zaman gecer? Oyun oynamaya basladıgında mı rahatlarım? Simdi sürekli ilgi istiyor kucak istiyor emmek istiyor. Dışarıya çıkmayı cok özledim markete bile gitsem benim için bi değişiklik olacak. Onu da götüreyim diyorum ama denedim simdilik gezmek hosuna gitmiyor. Ne zaman gezmekten anlayacak bu cocuk?? Bi yardımcı olsanız :Saruboceq:

ayy canım benim napacaksın sen gezmeyi falan boşver bebeişinin en güel zamanları tadını çıkar...
bu havalarda dışarı çıkarma zaten her yerde salgın var...
ben en son ne zaman gezdim rahat rahat biliyomusun 2008 ağustos ayında...
ondan beri hiç biryere gidemiyorum...benimki buralara yabancı olmaktan çocukla alakalı değil aslında...
bi de birini büyütmeden ikinciye doğurdum hepten hapsoldum eve...
ama insan yavaş yavaş alışıyo... sen çalışıyorsan eğer zor oluyodur senin için....
biraz daha sabret 3 ay sonra falan gezmeye başlarsınız ozaman bebişin de sever etrafı incelemeyi...

kıyamam sana senağlama insan yaşarken durumunu çok değerlendiremiyor. zaman ilerledikçe de geçen günleri neden daha verimli kullanmadım diye hayıflanıyor. . annelik dünyanın en güzel duygusu opuyorumnanaktan hamilelik ardından doğum, loğusalık derken insan biraz yıpranıyor ama zamanla keyfini çıkarıyorsun. bebişini alıp arkadaş ziyaretine gidebilirisin, annene bırakıp bikaç saatliğine dışarı çıkabilirsin. ben oğlumu emzirip hemen anneme veriyodum ve soluğu dışarıda alıyordum. bir saat geziyordum. sonra onu deli gibi özlediğimi hissedip koşarak eve dönüyordum. bebişin bir daha 2.5 aylık olmayacak, bu özel günlerin tadının çıkar. Allah yavrunu sana bağışlasın :emir_bebek:

Yavaş yavaş oluyor aynı alacakaranlık gibi yavaş yavaş aydınlanıyor derken bir anda gün doğuyor.....Yani sabır evde sevdiğin birşeyler yapmaya çalış veya en güzeli müsait oldukça uyu..Ben fırsat buldukça TV izliyordum iyi geliyordu birde alışveriş dergileri, internet vs... zaman geçtikçe bebeğinde hazır olduğunu göreceksin ilkbahara doğru bir bakmışsın güneşli saatlerde bebişle pusetle geziyorsun...

bir süre sonra tabiki hapsolmayacaksınız eve ama sürekli çocukla gezmek de gerçekten zevk vermez,çünkü onunla ilgilenmekten birşey anlaşılmıyor,ya bakıcı ya bir tanıdık vs. bulup mutlaka yalnız ve esşinizle de başbaşa takılmalısınız bence.ben cts akşamları bırakıp çıkarım mesela hasta falan değilse kızım.

canım aslında en rahat donemin bence sıkıca gıydır koy arabısına her gun en az on dakıka gez alısır ben onbeşgunlukken gezmedığım yer kalmamıstı acıktığında camıye gırerdım emzırırdım yıne gezerdım kendını bunalıma sokma bu en guzel donemlerın tadını cıkar

arkadaşım 4. aydan sonra gezmeyi istiyor dahada rahatlıyosun benimde 6 aylık kızım var daha yeni yeni oyuna başladık ama kendi fazla oynamıyor benle oynamak istiyor biraz sabırlı olmaya gayret et hadi güle güle büyüt

cnm en guzel gunlerın ewde esın annen varken onu emzırıp uyututup cık dısarıya zaten aklın bebıste kalıcagı ıcın kısa zamanda eve donuceksın ben kızım 10 aylık onsuz bırak dısaıyı oda degıstıremıyorum heryere benımle gelmek ıstıyo tek basıma yanımda canta bıle olmadan dısarıya cıkmak ıstıyorum oysa onceden yapabılıyodum sımdı onu da yapamıyorum rahat ol sen en guzel zamanalrını yasıyosun derlerdı bana da ınanmazdım hakkaten ne guzelmıs o gunler uykusuzluk yrgunluk vardı ama sımdı daha zor gun gectıkce de zorlasıyo sankı:)

aynı sendromları bende yaşadım ne zaman büyüyecek ,be hep böyle çocukmu bakacagım,hep evdemi oturacagım,buna benzer düşüncelerim olmuştu ama zamanla alıştım bebişime bakmaya şimdi 3 yaşında ve zaman öyle çabuk ve güzel geçtiki ,yaşadıkça göreceksin evet insanın hayatı gerçekten çok degişiyor ama biraz sabret ve bebişini güzel güzel büyüt zaten yaz geldiginde biraz daha büyümüş olacak o zaman alıp alıp gezersin...:)))

Back