Tecrübeli anneler hastane çantası

Ay kızlar çoook korkuyorum
Korkma Allah a sığın, Doktoruna güven. O an nasıl gelişirse öyle olacak normal istersin sezeryan olur sezeryan dersin normal olur hayırlısı neyse o olsun.
Herşey unutuluyor geçip gidiyor ne sancısı ne dikiş ağrıları. Anne olmak ayrı bir güç bunu kucağına aldığında anlıcaksın.
10 aylık bebeğin altını alamayan ben 3. Çocuğumu doğuruyor gibi bebeğimin altını almıştım. Sonra başkası doğurdu onun bebeğini tutmaya bile kortum:)

Çok güzel çok özel şeyler yaşıcaksınız. Bence doğum bir mucize kaç kişi mucizelere tanık olabilir ki

Bende normal doğurdum pijama aldım hep gecelikte rahat edemem üşürüm diye. Doktor 1 kere geldi. Belki sıkıntılı bir doğum değildi ondan dikişimde fazla yoktu. İkisinide bulandırmakta fayda var

Bende normal doğurdum pijama aldım hep gecelikte rahat edemem üşürüm diye. Doktor 1 kere geldi. Belki sıkıntılı bir doğum değildi ondan dikişimde fazla yoktu. İkisinide bulandırmakta fayda var
benim baya dikişim vardı fakat sık sık gelip rahimi kontrol ettiler ovalamamı söylediler falan toplanması için.

Şuan bende normali bekliyorum acikcasi korkuyorum kendinde hic o gücü bulamiyorum cari muayenesi bide derken urperiyorum normal nail doguracagim bilmiyorum ilk bebeğim hemen gidip sezeryan olmak istemiyorum da

Bilmediği şeyden neden korkar insan? Korkutulduğu için korkar kötü bahsedildiği için. Biri anlatır amaan doğurupta gelivereyim ne varmış dersin başkası anlatır ayy ölümden dönmüş hiiç riske giremem sezeryan olucam dersin.

İlk doğumunsa kendini vücudunu bilmiyorsan nötr ol. Çatı muayenesi dediğin şey 30 sn. Doktorlar daha sert yapıyo ebenin yaptığını anlamıyorsun bile.

Epidural normal oldum doğal doğum yapamadım sancıya dayanamadım çünkü ama sorunda yaşamadım.

Sorun yaşayan biri olsa ama sana kesin olma derdi gözünü korkuturdu.

Doktora güven bu işte en önemli şey. Ben kötü herşeye kulağımı tıkadım doktora güvendim iyide düşündüm her zaman. Hamd olsun sağlıcakla atlattık. Sancıdan kaçış yok ama ya doğururken ya doğurduktan sonra :)

Şuan bende normali bekliyorum acikcasi korkuyorum kendinde hic o gücü bulamiyorum cari muayenesi bide derken urperiyorum normal nail doguracagim bilmiyorum ilk bebeğim hemen gidip sezeryan olmak istemiyorum da

Kızlar şimdi size bi sorum var. Kime sorsam süt gelmiş göğüsünden ya da göğüsleri şiş yani süt dolmaya başlamış. Benimkiler yumuşacık. Boş içi resmen. Önlem olsun diye süt yapan çaylardan içicem ama doğumdan ne kadar önce içmeliyim? Bir hafta önce içsem olur mu?

Arkadaşlar depend emici külotlar varmış onlarda faydalı olur ilk zamanlar bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…