- 28 Kasım 2015
- 99
- 38
- 18
- 33
- Konu Sahibi merrrkurrr
tecrubeli anneler hastane çantasına koyduğunuz seyler nelerdi? Kesinlikle koyun dediğiniz şeyleri yazar mısınız? Marka da yazarsanız çok sevinirim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) sizde neler var onları yazın bana fikir olsun benim hazır değil henüz:).. Takipteym :) benim hazır ama yinede eksikler olabilir :)
Bezmi baglaniyor kim bagliyor çok garip geldi bana :) ben baglatmam :)Kilota gerek yok altınıza bez bağlanacak.
Göğüs pompanızı unutmayın sakın. Kaynatın ve koyun yanınıza. Birde hastane mama vermiyorsa mama ve kendiniz için süt yapıcı çay, rezene kimyon
Benim de iki ablam ve bir sürü arkadaşım Doğum yaptı hiç duymamıştım bunuBezmi baglaniyor kim bagliyor çok garip geldi bana :) ben baglatmam :)
Tabiki normalde olsa sezeryanda olsa bağlanıyor. Normal olduğunda kanamanız olur ondan, sezeryan olduğunda çişiniz geldiğini bilmezsiniz ilaç etkisi geçene kadar sonda bile takılabiliyor. Zaten sonra hemşire gelip karnınıza bastırıp kanı boşalttırıyor. Hastanenizle görüşün 1 paket yetişkin bezi isterler yada kendileri gazlı bezden hazırlayıp koyabilirlerBezmi baglaniyor kim bagliyor çok garip geldi bana :) ben baglatmam :)
Bu zaman kadar kimseden duymadim :) kilit seklinde deepedin kilotlari var onlardan kullanıyorlar mis bazilar onu duymuştum. Sondayi biliyordum bu konuyu detayli ogrenecegim.en erken benim galiba şurada :)Doğum yapıyorsunuz arkadaşlar ped mi konulacak sanıyorsunuz :)
BeZi kilot şeklinde yapmışlar. Kimisi ondan memnun kimiside normal bezden. Bez bana daha kullanışlı geldi çünkü dikişten hareketler kısıtlanıyor birisinin onu çekip alması daha kolay alttan. Öğrenin tabi doğumunuza az kalmış neler yaşayacağınızı bilin ki o an şaşırmayın.Bu zaman kadar kimseden duymadim :) kilit seklinde deepedin kilotlari var onlardan kullanıyorlar mis bazilar onu duymuştum. Sondayi biliyordum bu konuyu detayli ogrenecegim.en erken benim galiba şurada :)
TESK.ediyorumBeZi kilot şeklinde yapmışlar. Kimisi ondan memnun kimiside normal bezden. Bez bana daha kullanışlı geldi çünkü dikişten hareketler kısıtlanıyor birisinin onu çekip alması daha kolay alttan. Öğrenin tabi doğumunuza az kalmış neler yaşayacağınızı bilin ki o an şaşırmayın.