Bebek İkinci El Tecrübeli anneler fikir lütfen

pelobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
126
0
46
İstanbul
Arkadaşlar şu iki ürün arasında kararsız kaldım tecrübeli anneler lütfen yardımcı olsun Chicco çocuğun boyuna göre 6 şekilde ayarlanabiliyor ( bu özelliğin gerçekten çok önemli olduğunu okudum bazı siteler de ) ama disneyin de ön tarafı aktivite olarak kullanılabiliyor ikisi arasında çok kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz ya da tavsiye edeceğiniz başka marka ve modeller var mı? Bide elinde olan varsa satmak isteyen chicco yada disney den alabilirim...

Benim oğlan 9 aylık sürekli yerlerde yuvarlanıp duruyor yavrum acıyorum çocuğa bende yürüteç kullanmak istemeyenlerdenim zaten denedim binmedi hiç sevmedi. bu aylarda ayaklarını kuvvetlendirecek itmeli birşeyler kullanın diyorlar ama işte yok şöylesi olsun yok böylesi olsun.. playskool içinde çok küçük olduğunu bebeğin boyuna yetmediğini söylediler de ondan vazgeçtim yoksa onu düşünüyordum

aynen yürüteç istemiyorsan burdan satanlar oluyor en uygununu al illada alcaksan, boşa okadar para verme yazık zaten en fazla 7-12 ay arası kullancak

elbette ki her markanın ürünlerini eleştiren ve beğenen olacaktır. şu anda benim kızım 18 aylık ancak yaşıtlarından olması gerektiğinden çok önde kıyafet olarak 2 yaşlar kasıyor şu ara. ben arabayı artık kullanmayacağız diye kaldırdım ve satışa koydum bi arkadaş istedi sattım aramızda anlaşmazlık oldu almaya gelemedi felan sonra bir gün terasa çıkarken kızım tekrar gördü meğer sıkılmış bir süreliğine çok sevindi görünce haftada bir iki teras da sürüyor bisiklet olarak biniyor. şöyle düşünürsek 8-9 aylıkken kullanmaya başladı 11 aylıktı yürüdü, 18 aylık şu anda hala oynuyor sanırım 2 yaşına kadar da kullanacak gibi görünüyor. demeye çalıştığım sıkılıyorlar ama arada ara verince ilgilerini çekiyor böylelikle daha uzun kullanıyorlar oyuncaklarını.

Ben iki cocugumdada yurutec kullandim ikisindede playscol kullandm uzun surede oynuylar al bence tavsiye ederim.Benim oglan bi arabalar yuzunden kaportaci cikarsa sasirmam :)))

Sanırım genel olarak resimlerdekinden ziyade playskool ilk arabam tarzında olanlardan tavsiye ediyorsunuz. Aslında biran evvel yürüsün diye bir düşüncem yok ama illada ayakları kuvvetlenmesi lazım diyorlar benimki de pek sevmiyor yere basmayı sanırım sürünmeyi daha çok seviyor:)) en azından tutar biraz ayakta kalır diyorum yorumlarınız içinde teşekkür ederim artık vericem bir karar ben karar verene kadar oğlan yürümezse tabii :)

Merhabalar, ben fisher price 2in 1neşeli yurutec almıştım. Çok fazla kullanmadı bizimi ama baya eglenceli önü aktivite masası gibi.. Tavsiye de edebilirim anlaşabilirsek gonderedebilirim. Sıfır gibi cunku

Merhabalar, ben fisher price 2in 1neşeli yurutec almıştım. Çok fazla kullanmadı bizimi ama baya eglenceli önü aktivite masası gibi.. Tavsiye de edebilirim anlaşabilirsek gonderedebilirim. Sıfır gibi cunku

Merhaba biraz geç oldu ama her zaman bakamıyorum buraya bebekten fırsat olmuyor. Fisher price bende düşünmüştüm daha önce ama hem boyu biraz kısa gelmiştir bana hemde önünde piyano falan var sanırım benim oğlan hiç sevmiyor müzik aleti çok aldım ama tırsıyor bayağı o yüzden o tarz düşünmüyorum, gene de teşekkür ederim ilgine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…