Tecrübeli anneler bi bakar mısınız?

1 yaşında ayırdınız sesini duymaık için telsiz falan mı koydunuz yanına?
bana 1 yaş küçükmüş gibi geliyor.Ya gece kusarda boğulursa duymazsam falan gibi kötü senaryolar geliyor aklıma
Benimkilerin yaşları 2,5 ve 4 ben hala kullanıyorum telsizi. 1 yaşından itibaren odalarını ayırdım zaten. Ih dese duyuyorsun telsizden. Her anne kurar böyle felaket senaryoları ama alışıyorsun merak etme.

Süpersiniz :)
bende inek sütü için 1 yaşını bekliyorum
doyurup yatırıcam minnoşumu sabaha kadar uyuyacak inşşaalllaahh
bizde uzun zamandır ara verdiğimiz film keyiflerimizi yapıcaz :)

Süpersiniz :)
bende inek sütü için 1 yaşını bekliyorum
doyurup yatırıcam minnoşumu sabaha kadar uyuyacak inşşaalllaahh
bizde uzun zamandır ara verdiğimiz film keyiflerimizi yapıcaz :)
Insallah. ben mutluyken o da huzurlu oluyor gercekten. biraz daha sabredin ve cocugu herhangi birseye zorlamayin. herseyin zamanini onlar daha iyi biliyor hissedersiniz. yatak ayirma isinde de kizima gore davrandim. inanamadim yataginda uyumasina kendiliginden. dunyanin en mutlu insani olmustum onu kendiliginden yataginda sorunsuz uyudugunu gorunce

Benim de iki yaşında bir kızım var. İki yıl boyunca bizimle birlikte yattı. 10-15 gündür odasında yatağında yatmaya alıştı yeni yeni çok şükür. Ama bizden önce uyuduğu için dediğiniz durum pek yaşanmadı.

Bizde kızımla sarılıp uyuyoruz
Bende uyuyakalıyorum haliyle ve yorgunluktan kalkamıyorum
bende ınanıyorum gececek bu günler

benimde 1 oğlum 1 kızım var biri 4 yaş biri 20 aylık ....çocuğu tabiki yerinden rahatsız etmek istemiyosunuz annelik içgügüsü.Bizde çalışıyoruz evet çokta yorgun oluyoruz fakat bu sizin eşiniz ile aranıza perde koymanız anlamına gelmezz tabiki eskisi kadar yanyana gelemiyoruz ama arayıda soguk tutmamak gerekir.

görüşebiliyoruz canım
bızımkı buyudu ama bızım yatagımızda yatıyor odasına alıyoruz uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…