Ben yada her hangi birisi yanında yemek yediğinde sinirleniyor. O da birşeyler yemek istiyor ama ben korkuyorum daha 5 aylık sütümüz yetiyo çok şükür ama ek gıdaya başlama zamanı yaklaştı. Elma suyu, çorba ve evde kendi yaptığım yogurt la başlayabilirim en sonada muhallebi olabilir. iki gün arayla çay kaşıgıyla tattırmakmı lağzım önce ? kızım 7.5 kilo normalmi sizce ? melitta elifduru beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
elif azra ile furkan ege. Allah tan sen dedektiflik yapıcaksın .eşim kapıya "bu evde verilecek kız yok diye asacağım " diyor :):):):)
dün dr. a gittik elma püresini sabah 9 da ver dedi. kaşık maması (aptamil sütlü pirinçli )yazdı.onu da akşam 19:30 vericekmişim.
haftaya da mamadan yapılan yoğurt a başlrız dedi.bi sonraki ay vs vs bişeyler dedi.demir ilacı yazdı.
sende kaşık maması verebilirsin.birde bi arkadaş arı mama yı önermişti.onu da araştırıp verebilirim.dr. a soracaktım nasıl olsa haftaya yine gideceğiz diye sormadım.
aynen bende her anları beni mutlu ediyor.evvel ki akşam birbirlerine bakıp kahkaha atıyorlardı ilk defa tanık oldum.her halleri ayrı güzel maşallah :):) haklısın gerçekten de rabbimin bize nasip ettiği en güzel hediyelerden biri.ne mutlu rabbim anneliği nasip etmiş bize.kızım birde çığlığını keşfetmiş çığlık atıyor operacılar gibi :):):)
aaa birde dr.kızımın kulağını deldi teyzesi :):):) artık kız olduğu iyice belli :):)
ege çok güzel elif adını bende çok istemişdim hatta kararda vermişdim ama son anda kızımın adını SU koyduk :) Allahım yavrularımıza hayırlı uzun ömürler nasip eylesin.
Menümüz zenginleşiyor elma suyunu sevdi. Ayın 9.da dr. la randevumuz var kafama takılan herşeyi yazdım unutmayım diye doktoru bunaltacagım.
Kahkaha atıp keyifleniyorlar ya çok tatlı oluyorlar ege ile elif ismini çok beğendim maşallah Allahım nazarlardan korusun. O çığlık olayı kahkahası bütün stresimi alıyor.
Ben bizim kıza küpe taksamda yine inanmazlar herkes yakışıklı diyor zaten artık alıştım bende erkekmi diyorlar evet adıda metehan diyorum :) Bu arada geç cevap yazdım kusura bakma malum kaynana olayı :) 2 dakika nefes aldırmadı çok şükür bir evi olduğunu hatırladı :)
kıyamam ya o sünnet olayı kuzum benim çok korkutuyor beni Allah yardımcın olsun. Ne zaman sünnet olması gerekiyorki bende merak ettim sana tavsiyem öyle tören falan yapma bebişlemi ilgileneceksin milletlemi hem insan hevesleniyor güzel sünnet töreni yaptırıyor fuzuli masraf bence yapacağın masrafı bebişin kumbarasına at daha iyi. insanları memnun edemiyorsun.
bende senin dediğin gibi herşeyden tattırdım kuzuma ama artık yesin içsin diye hevesleniyyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?