- 19 Şubat 2025
- 15
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi gamgammmmmmmm40405040
-
Kreşe başladıklarında, gün içinde çok yorulacaklarından, gece uykularının düzene gireceğini tahmin ve umut ediyorum.O herkese merhaba benim bebeğim gündüzleri uyurken geceleri asla uyumuyorUykusunu ne zaman düzene soksam herhangi bir dış çıktığında tekrar uyku düzeni bozuluyor bebeğim bir yaşında benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve bebekleri büyümüş anneleri soruyorum kaç yaşında geceleri kesintisiz uyudu ve düzenli uykuları oldu
O herkese merhaba benim bebeğim gündüzleri uyurken geceleri asla uyumuyorUykusunu ne zaman düzene soksam herhangi bir dış çıktığında tekrar uyku düzeni bozuluyor bebeğim bir yaşında benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve bebekleri büyümüş anneleri soruyorum kaç yaşında geceleri kesintisiz uyudu ve düzenli uykuları oldu
Emzirme dönemi bitince kızımın uykusu Düzene girdi şuan oğlum da aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 ay sonra emzirme bitecek inş o da öyle düzElir . zaten dediğiniz gibi diş çıkarma dönemi hepsinde var o 2 yaşına kadar dişler de çık
Emzirme dönemi bitince kızımın uykusu Düzene girdi şuan oğlum da aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 ay sonra emzirme bitecek inş o da öyle düzElir . zaten dediğiniz gibi diş çıkarma dönemi hepsinde var o 2 yaşın
Sabah 6 da yatıyor öğlen 15:00 uyanıyor . 18:00-19:30 arası şekerleme yapıyor . Diğer şekerleme 23:00-00:30 arası bu sebepten tekrar uykuya dalması sabahı buluyor. Geceyi gündüze karıştırdı tüm yöntemleri demedim düzelmedi . Emmesi uzun uykusunda 1 kez oluyorSabah kaçta kalkıyor , akşam kaçta yatıyor ? Gündüz kaç kere ve nekadar süre uyuyor ? Emiyor mu ,gece beslenmesi var mı ? Cevaplarsanız belki yardımcı olabiliriz
2 yasinda memeden kesip kendi kendine uyumaya basladiginda deliksiz uykularimiz basladi. 2 yil boyunca gece emmek icin kac defa kalktigini sayamiyordum bile. Cocuk desteksiz uyumaya basladiginda gece uyanmiyor.O herkese merhaba benim bebeğim gündüzleri uyurken geceleri asla uyumuyorUykusunu ne zaman düzene soksam herhangi bir dış çıktığında tekrar uyku düzeni bozuluyor bebeğim bir yaşında benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve bebekleri büyümüş anneleri soruyorum kaç yaşında geceleri kesintisiz uyudu ve düzenli uykuları oldu
Bir iki gün direnseniz gündüz uyudukça uyandırsanız sadece gece uyutsanız.Sabah 6 da yatıyor öğlen 15:00 uyanıyor . 18:00-19:30 arası şekerleme yapıyor . Diğer şekerleme 23:00-00:30 arası bu sebepten tekrar uykuya dalması sabahı buluyor. Geceyi gündüze karıştırdı tüm yöntemleri demedim düzelmedi . Emmesi uzun uykusunda 1 kez oluyor
Gündüz 4 saat uyudu uyandırdım rutin icin . Bensiz uyumayan bebeğim gitti halının üzerinde uyuduBir iki gün direnseniz gündüz uyudukça uyandırsanız sadece gece uyutsanız.
Yeni baştan düzen kurabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ama çok sabırlı ve dirayetli olmanız gerekiyor.
Altına imzamı atıyorum bu yorumunGündüz 4 saat uyudu uyandırdım rutin icin . Bensiz uyumayan bebeğim gitti halının üzerinde uyudu
Biri beni anladıAltına imzamı atıyorum bu yorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?