Bu uyku işi biraz bebeğin karakteriyle ve rutinlere uyum sağlamasıyla alakalı. Açıkcası ben anne olan arkadaşlarımdan da bu kadar uyku problemi duymadım. Bir de bence anne olarak biz de uyum sağlamalıyız. Kızım bana ben kızıma uyum sağlayınca her şey daha kolay oluyor çünkü. Tabi her zaman güllük gülüstanlık değil her şey.
Benim kızım doğduğundan beri geceleri uyurdu. İlk 2 ay eşimle dönüşümlü göğsümüzde uyuturduk beşiğinde uyumazdı ama uyurdu yine de. Aşı olunca çok mızıldanır geceleri ama uykuda yapar bunu uyanmaz. Bi dönem çok fazla gaz sancısı çekti o zamanda da gece 12yi bulurdu derin uykuya dalması ama uyurdu tabi o zaman da geç kalkardı 10 gibi falan uyanırdı. Gaz sancıları bitti yatma saatlerini erkene çektim şimdi akşam 8-9 bazen 7 gibi uyur sabah da erkende uyanır. Gündüz uykuları oldum olası kötü 1 saat uyursa çok iyi uyudu diye sevinirim. Bu yüzden de akşam 6dan sonra terör estirir uykuya geçmek ister erkenden zar zor oyalarım, ben de artık kabullendim bu durumu büyüdükçe belki düzelir diyorum.