• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli anneler bebekleriniz kaç yaşında gece uykusu düzene girdi lütfen yardımmmm

gamgammmmmmmm40405040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
15
5
1
30
O herkese merhaba benim bebeğim gündüzleri uyurken geceleri asla uyumuyorUykusunu ne zaman düzene soksam herhangi bir dış çıktığında tekrar uyku düzeni bozuluyor bebeğim bir yaşında benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve bebekleri büyümüş anneleri soruyorum kaç yaşında geceleri kesintisiz uyudu ve düzenli uykuları oldu

Emzirme dönemi bitince kızımın uykusu Düzene girdi şuan oğlum da aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 ay sonra emzirme bitecek inş o da öyle düzElir . zaten dediğiniz gibi diş çıkarma dönemi hepsinde var o 2 yaşına kadar dişler de çıkıyo

O herkese merhaba benim bebeğim gündüzleri uyurken geceleri asla uyumuyorUykusunu ne zaman düzene soksam herhangi bir dış çıktığında tekrar uyku düzeni bozuluyor bebeğim bir yaşında benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve bebekleri büyümüş anneleri soruyorum kaç yaşında geceleri kesintisiz uyudu ve düzenli uykuları oldu
Kreşe başladıklarında, gün içinde çok yorulacaklarından, gece uykularının düzene gireceğini tahmin ve umut ediyorum.

Sabah kaçta kalkıyor , akşam kaçta yatıyor ? Gündüz kaç kere ve nekadar süre uyuyor ? Emiyor mu ,gece beslenmesi var mı ? Cevaplarsanız belki yardımcı olabiliriz

Emzirme dönemi bitince kızımın uykusu Düzene girdi şuan oğlum da aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 ay sonra emzirme bitecek inş o da öyle düzElir . zaten dediğiniz gibi diş çıkarma dönemi hepsinde var o 2 yaşına kadar dişler de çık
Emzirme dönemi bitince kızımın uykusu Düzene girdi şuan oğlum da aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 ay sonra emzirme bitecek inş o da öyle düzElir . zaten dediğiniz gibi diş çıkarma dönemi hepsinde var o 2 yaşın
Sabah kaçta kalkıyor , akşam kaçta yatıyor ? Gündüz kaç kere ve nekadar süre uyuyor ? Emiyor mu ,gece beslenmesi var mı ? Cevaplarsanız belki yardımcı olabiliriz
Sabah 6 da yatıyor öğlen 15:00 uyanıyor . 18:00-19:30 arası şekerleme yapıyor . Diğer şekerleme 23:00-00:30 arası bu sebepten tekrar uykuya dalması sabahı buluyor. Geceyi gündüze karıştırdı tüm yöntemleri demedim düzelmedi . Emmesi uzun uykusunda 1 kez oluyor

Bu uyku işi biraz bebeğin karakteriyle ve rutinlere uyum sağlamasıyla alakalı. Açıkcası ben anne olan arkadaşlarımdan da bu kadar uyku problemi duymadım. Bir de bence anne olarak biz de uyum sağlamalıyız. Kızım bana ben kızıma uyum sağlayınca her şey daha kolay oluyor çünkü. Tabi her zaman güllük gülüstanlık değil her şey.

Benim kızım doğduğundan beri geceleri uyurdu. İlk 2 ay eşimle dönüşümlü göğsümüzde uyuturduk beşiğinde uyumazdı ama uyurdu yine de. Aşı olunca çok mızıldanır geceleri ama uykuda yapar bunu uyanmaz. Bi dönem çok fazla gaz sancısı çekti o zamanda da gece 12yi bulurdu derin uykuya dalması ama uyurdu tabi o zaman da geç kalkardı 10 gibi falan uyanırdı. Gaz sancıları bitti yatma saatlerini erkene çektim şimdi akşam 8-9 bazen 7 gibi uyur sabah da erkende uyanır. Gündüz uykuları oldum olası kötü 1 saat uyursa çok iyi uyudu diye sevinirim. Bu yüzden de akşam 6dan sonra terör estirir uykuya geçmek ister erkenden zar zor oyalarım, ben de artık kabullendim bu durumu büyüdükçe belki düzelir diyorum.

2 yasinda memeden kesip kendi kendine uyumaya basladiginda deliksiz uykularimiz basladi. 2 yil boyunca gece emmek icin kac defa kalktigini sayamiyordum bile. Cocuk desteksiz uyumaya basladiginda gece uyanmiyor.

Sabah 6 da yatıyor öğlen 15:00 uyanıyor . 18:00-19:30 arası şekerleme yapıyor . Diğer şekerleme 23:00-00:30 arası bu sebepten tekrar uykuya dalması sabahı buluyor. Geceyi gündüze karıştırdı tüm yöntemleri demedim düzelmedi . Emmesi uzun uykusunda 1 kez oluyor
Bir iki gün direnseniz gündüz uyudukça uyandırsanız sadece gece uyutsanız.

Yeni baştan düzen kurabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ama çok sabırlı ve dirayetli olmanız gerekiyor.

Bir iki gün direnseniz gündüz uyudukça uyandırsanız sadece gece uyutsanız.

Yeni baştan düzen kurabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ama çok sabırlı ve dirayetli olmanız gerekiyor.
Gündüz 4 saat uyudu uyandırdım rutin icin . Bensiz uyumayan bebeğim gitti halının üzerinde uyudu

Back
X