Bebek Beslenmesi tecrubeli anneler 5 bucuk aydan itibaren neler verebiliriz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhaba tecrubeli anneler 5 bucuk aylik kizim var emzik ve biberon almiyor. sadece anne sutu ile besleniyor. ufak ufak alistrimak icin neler vermeliyim.kasik mamalari olabilir mi? hangi markalari onerirsiniz ve saatleri onemlimi.ornegin sabah anne sutu 2 saat sonra ne vermeliyim.hangi meyvalarin suyunu nasil cikartip vermeliyim. miktarlari ? biraz detayli anlatirsaniz cok sevinirim.

tesekkurler simdidena.s. :

[B önce havuç elma armut suyuyla başlayabilirsin saydığım meyveden herhangibirin cam rendede rendele tel süzgeçten geçir bir iki tatlı kaşığı ver sonra yavaş yavaş artıra bilirsin milupanın muhallebisi var sütlü pirinçli o iyi olabilir bebekler onu genelde çok sever zaten 4. aydan itibaren verebilirsin.sonrada yaklaşık bir aysonra çorbalara geç önce havuç patatessi haşlayır suyuna biraz unla koyultup yada sağdece suyunu verebilirsin bununda meyvedeki gibi azarazar sonralarıda miktarını artıtarak verebilirsin ilk başlarsdan zorlanırsın yemek istemez ama panik yapma nasıl olsa alışıcaktır benim öğünlere geçmen 2,2 ayımı aldı tabi sonra dişler çıkmaya başladı düzen bozuldu yani fazla üstüne düşme yoksa çıldırırsın. aaaa birde yoğurt mayalayıp verebilirsin inek sütüyle mayala ben öyle yaptım bazıları mamadan mayalıyor amaaaaan mamadan yoğurtmu olur ALLAH aşkına

benim kızım babymix yoğurdu çok severdi marketlerde var günde yarısı başlayabilirsin tabi kendinde mayala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…