tecrübelerinize ihtiyacım varrrr

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
arkadaslar benim çarsamba günü yumurtalarım toplanacak tüp bebek için dün kontrolüm vardı, doktor şimdilik görünen 12 yumurta oldugunu söyledi,sizce bu normal bir sayı mı??? gerçi sayının değil kalitelerinin iyi olması gerektiğini doktorum söyledi ama yine de siz de bilgi verirseniz sevinirim.

selamm arkadaşımm tedirginn olmaa evet bence normall kalıtede önemli bı de bunlarınn iyi döllenmesi varr inşş herşeyy güzel gelişirrr

selamm arkadaşımm tedirginn olmaa evet bence normall kalıtede önemli bı de bunlarınn iyi döllenmesi varr inşş herşeyy güzel gelişirrr

inşallah canım dua etmekte n baska yapabileceğim bir şey yok su anda...sadece sabırsızım bu aralar..o da normal ama değil mi???a.s

sayın gayet iyi ama önemli olan iyi kalitede gelişmesi inşallah herşey yolunda gider meleğine kavuşursun hayırlı olsun

canımm galetea 79 tabı heyecanlı olacaksınn kolayymı insanın nefesi daralır herann bunları yaşamayann anlamazz ama burdaki arkadaşlarr yanı bizz anlarızz bırbırımızıı ama kendini çokk dinlememeye çalışş canımm rahatt olamaya çalışşş zorr amm stress yapmmaa inşş bebeğinii karnında hıssedeceğinn günn yakındır....

gayet normal bir sayı... demekki 12 den fazla toplanacak senden 20 ye yakın toplanır belkide daha fazla....çünkü hayatım bende 6 göründü ultrasonda...19 tane toplandı...her zaman görünenden daha fazla toplanıyor...inşallah kaliteli embriyoların olur ve 1 seferde bu işi bitirirsin..gerçi ben 2. grade bir embriyo ile hamile kaldım..yani bazen embriyo kalitesi 2. sınıf bile olsa bende olduğu gibi oluyor mucizeler...ama inşallah seninkiler 1. kalite olur....kendine iyi bak...

canım benim darısı benim başıma ve diğer anne olmak isteyenlerin başına... bütün beklediğimiz mucizelerin gerçek olmasını istiyorum, sanırım hamilesin allah bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.... amin......

slm arkadasım soylendıgı gıbı onemlı olan yumurtaların kalıtesı mesela benden 5 yumurta toplayabıldıler 3dollendı 1kalıteymıs transfer yapıldı ve rabbım ınsallah devamınıda gosterır hamıleyım su an yanı sayının bı onemı yok baska bı arkadasımdan 1tane topladılar sımdı oda hamıle 3e bese bakmıyo yanı bu

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım, inşallah allah kucagına da almayı nasip eder... böyle mucizeler duymak insana moral veriyor valla... ne güzel... darısı tüm bebiş sahibi olmayı isteyenlerin başına...

canım hayırlı olsun öncelikle
dr dediği gibi önemli olan yumurtaların kalitesi
12 çok iyi inşALLAH döllenirler bölünürler ve annelerine sıkıca tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…