- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
merhabalar 11 gün sonra 4 .cü ayını dolduracak dünya güzeli iki kuzum var..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
doğdukları günden bugüne hep odalarında yattım ağladıklarında hemen müdahale edeyim diye ......ama artık gece uykuları daha uzun geç yattıklarında mamada yediyseler sabaha karşı kalkıyolar ...........tekrar uyuyolar bu uyku düzeni ile gelişimlerinde ve kilolarında bir değişiklik olmadı............zemuszemus
şimdi sorunum ve sorum şu ben artık yatak odasında eşimle yatmak istiyorum
ama bi tarafdanda korkuyorum ya yatağım diye rahat rahat uyursam ya duyamazsam onları diye ............telsizimiz var ama bitane sesleride güzel geliyor ama korkuyorum...
odamda tek yatakda yatamazlar ikisine dar geliyor tek yatak..........
sizler ne yaptınız ?:uhm: nasıl yapıyorsunuz ...:uhm:
şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:vereliniortak
doğdukları günden bugüne hep odalarında yattım ağladıklarında hemen müdahale edeyim diye ......ama artık gece uykuları daha uzun geç yattıklarında mamada yediyseler sabaha karşı kalkıyolar ...........tekrar uyuyolar bu uyku düzeni ile gelişimlerinde ve kilolarında bir değişiklik olmadı............zemuszemus
şimdi sorunum ve sorum şu ben artık yatak odasında eşimle yatmak istiyorum
ama bi tarafdanda korkuyorum ya yatağım diye rahat rahat uyursam ya duyamazsam onları diye ............telsizimiz var ama bitane sesleride güzel geliyor ama korkuyorum...
odamda tek yatakda yatamazlar ikisine dar geliyor tek yatak..........
sizler ne yaptınız ?:uhm: nasıl yapıyorsunuz ...:uhm:
şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:vereliniortak