How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tecrbeli anneler bi fikriniz varm?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
benim kızım 9 ay 5 günlük ilk 5ay sadece anne sütü ile besledim ve sütüm çoktu gögüs pedini sıksam süt çıkardı ama birden azaldı 5.5 aylıkken ek gıdaya başladım...
şimdi ise çok şükür 9aya geldik ama sol gögsümü bir gün emmese bile dolmuyo sağ göğsüm ise humana ile biraz daha iyi ama yinde dolma yok...
ama iki gögsümüde sıkınca süt çıkıyo..
sizce ne kadar daha emzirebilirim 10 aya geleyim diyorum şimdi...
aranızda böyle bi durum yaşayıp yaşına kadar emziren varmı?

:çok üzgünüm:

Yeteri kadar vermişsiniz aslında . Normal beslenmede bir problem yoksa ister bırakın ister devam edin bence.Biraz da sizin bırakmaya hazır olmanızla ilgili bence. Benim çevremde 2 yaşına kadar emziren anneler bile vardı doğrusu. Çocuğunuz ve sizin için en doğrusunu bu durumda siz belirleyeceksiniz artık. Sevgiler.:ecrin_bebek:

Yeteri kadar vermişsiniz aslında . Normal beslenmede bir problem yoksa ister bırakın ister devam edin bence.Biraz da sizin bırakmaya hazır olmanızla ilgili bence. Benim çevremde 2 yaşına kadar emziren anneler bile vardı doğrusu. Çocuğunuz ve sizin için en doğrusunu bu durumda siz belirleyeceksiniz artık. Sevgiler.:ecrin_bebek:

sağol canım cevabın için...
yaşına kadar emzirmek istiyorum ama bu mümkün olmayacak anlaşlılan artık çok az emmeye başladı..

benim oğlum 20 aylık ve hala emiyor.. bende de 6.ayımızdan sonra azalma olmuştu ama 1-2 damla bile yeter diyerek emzirmeye devam ettim. sol göğüsümde yaklaşık 6 aydan beri süt yok sağ göğüsümü veriyorum öğlen birde akşamları emiyor yemekten sonra.
sen endişelenme eminim yaşına gelene kadar hatta geçtiğinde bile istersen tabii sütün yeterli olur. zaten ilk aylar kadar süt olmasını bekleyemeyiz...

inş canım yaa bırak 20 ayı 12 ay emse yeter doğum gününe kadar emse sonrasını dert etmicem ama...
emzircem sürekli taki hiç kalmayana kadar..

harikasın :)) 1-2 damla dahi olsa anne sütü anne sütüdür. ve emzirmek tarif edilemez duygulardan biri. bayılıyorum oğlumun emdiği anlara o yaklaşımlara :)))

ben ne yazıkki sağlık nedenlerinden dolayı sezeryanla doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi. humana'nın still tee'ni duymuştum bu sitede o dönemlerde hemen denedim çok faydasını görmüştüm eğer için rahat etmiyor ve çok endişeleniyorsan bi dene derim ben faydasını çok gördüm..

ben 5aydan beri humana stil teekullanıyorum canım o olmasa belkş bu kadar bile emzirmemiştim..bende sezeryanla doğum yapotım ama sütüm hemen gelmişti heleki ilk bi kaç ay ne kadar güzeldi dolu dolu gögsüm okadar doluyoduki ağrıdan kıvrandığımı bilirim 5dk bi emzirmem rağmen şimdi nerdeeeeee.......
kızım haftaya 10 aylık olacak ve ben maddi yönden biraz zroda olduğum için humanayı bırakmak zorunda kaldım 2 3 gündür içmiyorum...
ama dediğin gibi son damla ya kadar emziricem..

canım bencede sütünün son damlasına kadar emzirmeye devam et.humana alamıyorsan ısırgan otu,rezene gibi süt artırıcı bitkisel çaylar alıp bol bol iç.

ya rezene içiyodum ama burada biri bağırsak delinmesi yaptığını söylemişti bende bıraktım aslı varmı bilmiyorum ama bu yüzden içmiyorum rezene..

valla süt gelmiyorsa anne sütüne eş degerde çok güzel mamalar var deneyebilirsin

valla süt gelmiyorsa anne sütüne eş degerde çok güzel mamalar var deneyebilirsin

hiç bir mama anne sütüne eğdeğer değil maalesef keşke olabilse.mamalar en son başvurulacak çare bence.

rezeneyi için rahatlayacaksa doktoruna sorup içebilirsin.benim bildiğim bulgur,kuru soğan,incir,bol su süt yapan şeyler.sitedende araştırabilirsin bu konuda yapılan paylaşımlar vardı.

benim kızım 9 ay 5 günlük ilk 5ay sadece anne sütü ile besledim ve sütüm çoktu gögüs pedini sıksam süt çıkardı ama birden azaldı 5.5 aylıkken ek gıdaya başladım...
şimdi ise çok şükür 9aya geldik ama sol gögsümü bir gün emmese bile dolmuyo sağ göğsüm ise humana ile biraz daha iyi ama yinde dolma yok...
ama iki gögsümüde sıkınca süt çıkıyo..
sizce ne kadar daha emzirebilirim 10 aya geleyim diyorum şimdi...
aranızda böyle bi durum yaşayıp yaşına kadar emziren varmı?

slm merak etmeyin sizin sütünüz sandığınız kadar az değildir bebeğinizee yeter zaten 1 yaşından sonra anne sütünün faydasıda yok çocuğa sanıldığı kadar .......ama bebeğin seni emdikçe sütün artar bebeğin ne kadar az emerse sütün geri gider

kızlar bebeğim bu ayın 24 yaşına girecek :ecrin_bebek:
sol gögsümde süt kalmadı artık :1no2:
sağda ise damla damla geliyo emiyo ama yediğim hiçbişey süt yapmıyo artık bulgur helva vs herşeyi denedim...
hep yaşına kadar emse yeter diyodum çok şükür bişey kalmadı yaşına...
ama inş daha gelir sütüm..şu sıralar memeye düşkün oldu yemek yemiyo hiç ne versem öğürüyo deli olucam mamada içmiyo aptamiş veriyodum...sadece meme emmek sitiyo ama yetmiyo işte..
hiçbişey yemiyo yaaaa senağlama

Back