madem tecavüzden korkuyorsun içkili partilerde ayarını bil ayrıca aşırı korku hayatını mahveder aşmak için yardım almalısın
Daha önce hiç ilişiniz olmadıyda şimdi bile doktora giderek baktırabilirsiniz (hymen zarına)
normalde tecavüzden sonra ağrı sızı olurdu ama alkolden yeni ayıkırken insan bunu fark eder mi? Ne kadar içtiniz nasıl bi tecavüzden şüpheleniyoruz herş şey çok muğlak
Her durumda: Vaginal ya da anal yolla tecavüzde (ikincisinde daha çok tabi) cinsel bölgenizde lezyon (zorlama sonucu yırtılma, şişlik, kızarma vs)olurdu ama olsa da geçerdi 5 ay olmuş.Yine de böyle şeyleri tuvalette bile farkeder insan. ama sizin takıntılarınız varmış hiç kendi cinsel bölgenize bakıyor musunuz bilmiyorum.
Yine bulgu olarak sıvı (sperm içeren meni) olması gerek, sıvı olarak olmasa bile kurumuş olarak olması gerek.
Kendi fikrim: öyle bişey olsa, kendinizi sabah üstünüz başınız herşeiniz normal, yattığınız yerde bulmazdınız sanırım. bu kadar takıntılı biriyseniz bi değişikliği hemen fark ederdiniz. Bence takıntınız üst seviyede, tedavinizi ciddiye almalısınız.
En kısa zamanda seni yoran bu lüzumsuz düşüncelerden kurtulmanı diliyorum.
Yalnız bunu ne kendi başına düşünmemeye çalışarak, ne de çevrendekilerin telkinleriyle halledebilirsin.
Mutlaka bir psikiyatrla görüşmelisin.
Çok gençsin, ileride başetmen daha zor olacaktır tedavi olmazsan.
Aman canım iradeni kullan , hiç mi kendine hakim olamıyorsun, sen bu kadar zayıf değilsin vs. şeklinde zırvalayanlar olacaktır; bu tip insanların sözlerine muhatap olma riskini yok etmek için herkese bahsetmemeni öneriyorum probleminden.
En kısa zamanda bir psikiyatrın kapısını çalmalısın.
Hiç cinsel ilinkin olmadıysa tecavüze uğrasan kesin bir anormallik hissederdir canım olmamışdır öyle birşey rahat ol birkere kan gelmiş olması lazım ayrıcada bir sızı hissederdin sabah kalkdığında okadar kolay birşey değil bu bir farklılık yaratmayacak heleki ilk ilişkide.Ama bu takıntıların yönünden bencede tedavi olmalısın
aynı takıntılar bende de vardı. Bana da obsesif kompulsif ve anksiyete teşhisi konuldu. 4 sene önce aynı şekilde bende sarhoş olmuştum. En yakın arkadaşımda kaldım. Sarhoş kafayla ya ben tanımadığım birine kapıyı açtıysam o da sarhoş olduğumu anlayıp tecavüz ettiyse diye senaryo yazmıştım. Ciddi boyutlardaydı. Allaha çok şükür 2,5 senelik bir tedaviden sonra hastalığımı atlattım. Şimdi çok iyiyim. Evlendim ve öyle bir şey olmadığını gördüm. Takma kafana gibi şeyler söylemicem çünkü insan takmadan yapamıyor. Verebileceğim en iyi tavsiye doktor kontrollerini aksatma, ilaçlarını günü gününe al. Bu rahatsızlığı atlatmak için çabala, istekli ol.
peki sizde herhangi bir tecavüz bulgusu var mıydı aklınıza takmanızı gerektiricek?bu hastalık çok garip,bişeyin olmadığını bilip hala kanıt aramaya çalışmak,belki de emin olma takıntısı.hala düşünüyorum öyle bişey olsa anlar mıydım kalkınca diye,bayıltıldıysam diye düşünüyorum.
öncelikle hastalığınız için üzüldüm umarım bu konuda yardım alıyorsunuzdur
sarhoşken sızmış dahi olsanız tecavüze uğrasanız eğer daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadıysanız yani bakireyseniz sabah kalktığınızda mutlaka anlardınız ama yinede içim rahat etsin diyorsanız bir jinekolağa görünmenizde fayda var
ayrıca belki bana düşmez ama sizin iyiliğiniz için yazmak istedim bence yanınızda size sahip çıkacak ailenizden biri anne baba kardeş yada eşiniz gibi biri bulunmuyorsa arkadaş ortamlarında kimseye güvenip kendinizi kaybedecek kadar alkol almamanızı tavsiye ederim aksi taktirde bugün başınıza böyle birşey gelmemiş olsa dahi ilerleyen zamanlarda böyle kontrolsüz alkol tüketirseniz başınıza hertürlü kötülük gelebilir
merak etme olmamistir oyle bisey mutlaka anlardin olsa..bundan sonra kendinden suphe edecek hale dusurme kendini yeter o zaman korkunda kalmaz suphe edecek durumunda:93:
Doktoruma sordum. Böyle bir şeyi hissetmememiz mümkün değil dedi. En azından sabah kalktığınızda acı hissederdiniz. Çünkü ben evlendiğimde eşim beni rahatlatmasına rağmen yine de acı hissettim ki öyle bir zoraki durumda mutlaka ve mutlaka acı hissederdiniz. Benim de tavsiyem tanımadığınız ortamlarda alkol almayın. Çünkü bu rahatsızlık mantık dinlemiyor. İlaçlarınızı zamanında alın ve doktorunuzla sık sık konuşun. Ayrıca anneniz gibi yakın birisine de bu tür takıntılarınızı anlatın. Konuşmak rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?