Tecavüz Şüphesi

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
merhabalar,22 yaşında bekar bir bayanım,17 yaşında obsesif kompülsif teşhisi konuldu bana,o zamanlar çok daha kötüydüm şimdikinden,resmen aklıma gelen şeyleri düşünmemek için uyumak istiyordum sürekli,cinsel takıntılarım var ve bu hayatımı mahvediyor,artık düşünmekten de uyuyamaz oldum,önceden de olduğu gibi devamlı bir tecavüz korkum var,son olarak 5 ay önce arkadaşımın doğum partisine katıldım (üniversitedeyim)haddinden fazla sarhoş olunca da sızdım gibi bir şey oldu,ve ortamda tanımadığım arkadaşımın tanıdığı erkekler vardı,sabah kalktığımda bi anormallik hissetmedim fakat ya bana tecavüz edilsiyse diye içim içimi yiyor böyle bişey olmuş olsa anlar mıydım kalktığımda buna yönelik bir cinsel bilgimde yok,bu hastalık berbat bişey bu konuda ne gibi belirtilerin olacağı hakkında bilgisi olan ?

madem tecavüzden korkuyorsun içkili partilerde ayarını bil ayrıca aşırı korku hayatını mahveder aşmak için yardım almalısın

Son düzenleme:
Bence tamamen hastalıkla alakalı bişey kendin de söylüyorsun cinsel konulara takıntım var die buda onlardan biridir de ve geç boşu boşuna kendini yorma eniştemdede var obsesif elinde değil takarken biliyorum ama en azından düşüncelerini değişmeye çalış yada yeniden yardım al derim hastalığını ilerletmemeye gayret et

madem tecavüzden korkuyorsun içkili partilerde ayarını bil ayrıca aşırı korku hayatını mahveder aşmak için yardım almalısın

içkili parti olmasa evde de aynı şeyleri düşünüyorum,sonuçta bu rahatsızlık,evde bile acaba biri akşam eve girmiş midir diye evin köşesine bucağına bakıyorum her şey yerli yerinde mi diye,merak ettiğim öyle bi durum olmuş olsaydı ağrı sızı vs ile uyanmış olur muydum?kafamı bu kurcalıyor daha önce hiç bir ilişkim olmadı.

Daha önce hiç ilişiniz olmadıyda şimdi bile doktora giderek baktırabilirsiniz (hymen zarına)
normalde tecavüzden sonra ağrı sızı olurdu ama alkolden yeni ayıkırken insan bunu fark eder mi? Ne kadar içtiniz nasıl bi tecavüzden şüpheleniyoruz herş şey çok muğlak
Her durumda: Vaginal ya da anal yolla tecavüzde (ikincisinde daha çok tabi) cinsel bölgenizde lezyon (zorlama sonucu yırtılma, şişlik, kızarma vs)olurdu ama olsa da geçerdi 5 ay olmuş.Yine de böyle şeyleri tuvalette bile farkeder insan. ama sizin takıntılarınız varmış hiç kendi cinsel bölgenize bakıyor musunuz bilmiyorum.
Yine bulgu olarak sıvı (sperm içeren meni) olması gerek, sıvı olarak olmasa bile kurumuş olarak olması gerek.
Kendi fikrim: öyle bişey olsa, kendinizi sabah üstünüz başınız herşeiniz normal, yattığınız yerde bulmazdınız sanırım. bu kadar takıntılı biriyseniz bi değişikliği hemen fark ederdiniz. Bence takıntınız üst seviyede, tedavinizi ciddiye almalısınız.

öncelikle teşekkür ederim,ben ya içeceğime bişey attılarsa o yüzden uykum geldiyse diye de düşünüyorum(gece saat 3tü uykum geldiğinde) ve 5 saat sonra kalkıp okula gittim,kalktığımda bi anormallik yoktu,ama yine de ya tecavüze uğradıysam diye düşünmeden edemiyorum

Hiç cinsel ilinkin olmadıysa tecavüze uğrasan kesin bir anormallik hissederdir canım olmamışdır öyle birşey rahat ol birkere kan gelmiş olması lazım ayrıcada bir sızı hissederdin sabah kalkdığında okadar kolay birşey değil bu bir farklılık yaratmayacak heleki ilk ilişkide.Ama bu takıntıların yönünden bencede tedavi olmalısın

En kısa zamanda seni yoran bu lüzumsuz düşüncelerden kurtulmanı diliyorum.

Yalnız bunu ne kendi başına düşünmemeye çalışarak, ne de çevrendekilerin telkinleriyle halledebilirsin.

Mutlaka bir psikiyatrla görüşmelisin.

Çok gençsin, ileride başetmen daha zor olacaktır tedavi olmazsan.

Aman canım iradeni kullan , hiç mi kendine hakim olamıyorsun, sen bu kadar zayıf değilsin vs. şeklinde zırvalayanlar olacaktır; bu tip insanların sözlerine muhatap olma riskini yok etmek için herkese bahsetmemeni öneriyorum probleminden.

En kısa zamanda bir psikiyatrın kapısını çalmalısın.

ben bunu anlamyorum ya bende sarhoş oldum ayakta duramyodum gözlerimi açamıyodum ama hiçbizamn bilincimi kaybetmedim bahanemı bunu söyleyenler gerçekmi bilmiyorum ama bence olsa hissseder ve uyanırdın

zaten şuan rexapin ve paxil yazdı doktor,geçer umarım 6 yıldır bu hastalık var ve artık çok yoruldum

Teşekkür ederim

aynı takıntılar bende de vardı. Bana da obsesif kompulsif ve anksiyete teşhisi konuldu. 4 sene önce aynı şekilde bende sarhoş olmuştum. En yakın arkadaşımda kaldım. Sarhoş kafayla ya ben tanımadığım birine kapıyı açtıysam o da sarhoş olduğumu anlayıp tecavüz ettiyse diye senaryo yazmıştım. Ciddi boyutlardaydı. Allaha çok şükür 2,5 senelik bir tedaviden sonra hastalığımı atlattım. Şimdi çok iyiyim. Evlendim ve öyle bir şey olmadığını gördüm. Takma kafana gibi şeyler söylemicem çünkü insan takmadan yapamıyor. Verebileceğim en iyi tavsiye doktor kontrollerini aksatma, ilaçlarını günü gününe al. Bu rahatsızlığı atlatmak için çabala, istekli ol.

peki sizde herhangi bir tecavüz bulgusu var mıydı aklınıza takmanızı gerektiricek?bu hastalık çok garip,bişeyin olmadığını bilip hala kanıt aramaya çalışmak,belki de emin olma takıntısı.hala düşünüyorum öyle bişey olsa anlar mıydım kalkınca diye,bayıltıldıysam diye düşünüyorum.

öncelikle hastalığınız için üzüldüm umarım bu konuda yardım alıyorsunuzdur

sarhoşken sızmış dahi olsanız tecavüze uğrasanız eğer daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadıysanız yani bakireyseniz sabah kalktığınızda mutlaka anlardınız ama yinede içim rahat etsin diyorsanız bir jinekolağa görünmenizde fayda var

ayrıca belki bana düşmez ama sizin iyiliğiniz için yazmak istedim bence yanınızda size sahip çıkacak ailenizden biri anne baba kardeş yada eşiniz gibi biri bulunmuyorsa arkadaş ortamlarında kimseye güvenip kendinizi kaybedecek kadar alkol almamanızı tavsiye ederim aksi taktirde bugün başınıza böyle birşey gelmemiş olsa dahi ilerleyen zamanlarda böyle kontrolsüz alkol tüketirseniz başınıza hertürlü kötülük gelebilir

Son düzenleme:

Doktoruma sordum. Böyle bir şeyi hissetmememiz mümkün değil dedi. En azından sabah kalktığınızda acı hissederdiniz. Çünkü ben evlendiğimde eşim beni rahatlatmasına rağmen yine de acı hissettim ki öyle bir zoraki durumda mutlaka ve mutlaka acı hissederdiniz. Benim de tavsiyem tanımadığınız ortamlarda alkol almayın. Çünkü bu rahatsızlık mantık dinlemiyor. İlaçlarınızı zamanında alın ve doktorunuzla sık sık konuşun. Ayrıca anneniz gibi yakın birisine de bu tür takıntılarınızı anlatın. Konuşmak rahatlatıyor.

zaten bu yakın bir arkadaşımdı,hatta kardeşinden bile şüphelenmiştim,her gün yüzüne bakıyordum fakat söyleyemiyorum derdimi dicek bu neden kardeşim hakkında böyle düşünüyor ve kardeşi hakkında neden böyle düşündüğüme dair bi fikrim yok yani bana bi yanlışı olmadı

merak etme olmamistir oyle bisey mutlaka anlardin olsa..bundan sonra kendinden suphe edecek hale dusurme kendini yeter o zaman korkunda kalmaz suphe edecek durumunda:93:

merak etme olmamistir oyle bisey mutlaka anlardin olsa..bundan sonra kendinden suphe edecek hale dusurme kendini yeter o zaman korkunda kalmaz suphe edecek durumunda:93:

Teşekkür ederim,bu hastalık laf anlamıyo dikkat edicem artık,bu arada kendi psikiyatristim de böyle bi durum olsa mutlaka anlayacağımı,ağrı sızı olacağını söyledi

sabah kalktığımda malum bölgede bi ağrı sızı olmadığına göre daha çok düşünmeme gerek yok sanırım

bunları aklımda tutmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…