• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz sanığına indirim, haberini yapan muhabire hapis istemi

Pedofilinin tedavisi yokmuş. O zaman bu pislikleri desifre etmekten de öte öldürmek hak olmalı. Gerçekten asabim bozuluyor artık sağlıklı düşünemiyorum. Böyle pislikleri gördüğümüz yerde oldurmeliyiz ve bunun yüzünden ceza almamaliyiz... Yoksa tukeneceklerine artarak devam ediyorlar. Ayrik otu gibiler.

Geçen facebookta sexy küçük kızlar diye bir sayfayi kapattirdik ihbar web.e şikayet ederek. Sayfada küçük çocukların resmi teshir ediliyordu.

Şimdi bu sayfayi acan pisligi hapse atsan ne olacak eninde sonunda çıkacak aramiza karışacak. öldürmeli öldürmeli bunun başka çözümü yok
Nasıl ya biz de aylar önce şikayet etmiştik o sayfayı yine mi açılmış? Pıtrak gibiler. Öldürmek falan radikal çözümler ama bence pedofilleri bir yere toplayıp orada yaşamaya zorlamak ve oradan sadece izinle çıkmalarını sağlamak da bir yöntem, böyle projeler var.
Bilmiyorum, ben önce çocuğun hakkına bakarım. Bu adamlar hasta ve düzelmiyorlar, çoğunlukla sosyopatlık, psikopatlık gibi eğilimler gösteriyorlar, yani ya yaptıklarından zevk alıyorlar ya da karşılarındakinin acısına karşı duyarsızlar.
Çok hassas bir konu.
Ben oyumu çocuğun özgürce ve bir çocuk gibi mutlu yaşama hakkından yana kullanıyorum, açıkçası 6 yaşında bir çocuğu kaçırıp aylarca tecavüz eden, bazen yıllarca tecavüz eden bir adama ne olacağı beni çok ilgilendirmiyor.
Öyle vakalar ki çocuğu küçükken kaçıyor, yıllarca tecavüz ediyor ve çocuk ergenliğe girdiğinde yani artık çocuk olmadığında öldürüyor, ergenliğe girene kadar aralıksız tecavüz ediyor. Şu adamlara ne olacağı çok umurumda değil.

Sonrada bu ülkede adalet var adalete güvenin diyorlar!

harika bir adalet sistemimiz var:KK51:

Gazeteciye haber yaptığı için mi dava açılmış ?

Nasıl bir ülke olduk ya tecavüzcüler el üstünde tutuluyor resmen! Bu kararları veren hakimlerin hiç mi vicdanı sızlamıyor ben bunu da anlamıyorum ?? Ama çıkar onlardan bunların acısı küçücük çocukların acılarının vebalini alıyolar yanlarına kalmaz umarım

Back