• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz rezaletini baba ortaya çıkarttı...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kadına, çocuğa yönelik fiziksel ve cinsel şiddet bir türlü hız kesmiyor... Muğla'da dehşete düşüren bir olay yaşandı...
Sitene Ekle
tecavuz-rezaletini-baba-ortaya-cikartti--6272677.Jpeg

Olay küçük kızın ruhsal durumundan şüphelenen babasının doktora götürmesi üzerine ortaya çıktı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde bir yıl önce birlikte mantar toplamaya gittiği 20 yaşındaki kuzeni E.B.’nin tecavüzüne uğrayan ve korkusundan şikâyet edemeyen 12 yaşındaki R.A.’ya 6 ay sonra da olayı öğrenen eniştesi 47 yaşındaki E.O. tecavüz etti.

Küçük kızın ağabeyinin iş arkadaşı 23 yaşındaki A.B. de R.’ye iki kez tecavüz etti.

Olay küçük kızın ruhsal durumundan şüphelenen babasının doktora götürmesi üzerine ortaya çıktı. Hastanenin ihbarıyla harekete geçen Seydikemer Jandarması üç kişiyi gözaltına aldı. E.B., E.O. ve A.B. tutuklanırken R.A.’YA ise devlet korumasına alındı.

Kaynak: Habertürk
http://www.milliyet.com.tr/tecavuz-rezaletini-baba-ortaya-gundem-2146768/

Ah yavrum ya bu kadar mı sahipsiz buldular seni
Yapanlar da akrabalar Allah belalarını versin bu ne ya tecavüzün iğrençliğini geçiyorum çocuk daha çocuk ..çocuğa hallenmek nedir :(

Allah kahretsin sizi Deli olacağım artık bu haberlerden bu gerçeklerden. Benimde kızım var bayramda seyranda ziyaretlerde bi dk yanından ayrılamaz oldum. Aklıma saçma sapan ahlaksızca şeyler geliyor ya böyle olursa ya şöyle yaparlarsa kızım kimin kucağına gitse gözüm üstünde sürekli nasıl seviyor nasıl dokunuyor neresinden tutuyor!! Sürekli peşindeyim sürekli gözüm üstünde. Böyle hayat mı olur!! Kuzen yaaa kardeşin bildiğin! Nefret eder oldum artık 7 sinden 70 ine tüm insanlardan!

Allah kahretsin sizi Deli olacağım artık bu haberlerden bu gerçeklerden. Benimde kızım var bayramda seyranda ziyaretlerde bi dk yanından ayrılamaz oldum. Aklıma saçma sapan ahlaksızca şeyler geliyor ya böyle olursa ya şöyle yaparlarsa kızım kimin kucağına gitse gözüm üstünde sürekli nasıl seviyor nasıl dokunuyor neresinden tutuyor!! Sürekli peşindeyim sürekli gözüm üstünde. Böyle hayat mı olur!! Kuzen yaaa kardeşin bildiğin! Nefret eder oldum artık 7 sinden 70 ine tüm insanlardan!

Ama dikkat et lütfen hep.
Annem yatılı misafirlikte bizi ayrı odaya vile koydurmazdı hep yanında hep gözü önünde olurduk akraba bile olsalar

Ama dikkat et lütfen hep.
Annem yatılı misafirlikte bizi ayrı odaya vile koydurmazdı hep yanında hep gözü önünde olurduk akraba bile olsalar
Çok garip bi psikoloji. Kızım henüz bir buçuk yaşında sürekli yanımda şimdilik şükür. Büyüdükçe bin kere dikkat eder oluyorum. Etrafa bu gözle bakmak insanı ciddi biçimde manevi anlamda yoruyor hatta bunu kızıma hissettirmemek ve etrafa hissettirmemek ayrı mesele zaten. Anneniz çok iyi yapmış. Günümüz insanları fena gerçekten fena.

Ah yavrum o masum bedenin ne işkenceler görmüş:( tecavüze uğradığını duyan tecavüz etmiş,baba fark etmese devam edecekti :KK42:

o kuzeninde olayı öğrendikten sonra tecavüz eden eşşşşek kadar enişteninde Allah cezasını versin. sonra kimse kimseye güvenemez oldu. nasıl güvenilecek baksana :@

Kadına, çocuğa yönelik fiziksel ve cinsel şiddet bir türlü hız kesmiyor... Muğla'da dehşete düşüren bir olay yaşandı...
Sitene Ekle
tecavuz-rezaletini-baba-ortaya-cikartti--6272677.Jpeg

Olay küçük kızın ruhsal durumundan şüphelenen babasının doktora götürmesi üzerine ortaya çıktı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde bir yıl önce birlikte mantar toplamaya gittiği 20 yaşındaki kuzeni E.B.’nin tecavüzüne uğrayan ve korkusundan şikâyet edemeyen 12 yaşındaki R.A.’ya 6 ay sonra da olayı öğrenen eniştesi 47 yaşındaki E.O. tecavüz etti.

Küçük kızın ağabeyinin iş arkadaşı 23 yaşındaki A.B. de R.’ye iki kez tecavüz etti.

Olay küçük kızın ruhsal durumundan şüphelenen babasının doktora götürmesi üzerine ortaya çıktı. Hastanenin ihbarıyla harekete geçen Seydikemer Jandarması üç kişiyi gözaltına aldı. E.B., E.O. ve A.B. tutuklanırken R.A.’YA ise devlet korumasına alındı.

Kaynak: Habertürk
http://www.milliyet.com.tr/tecavuz-rezaletini-baba-ortaya-gundem-2146768/
Allah belalrını versin pis sapıklar azgın yaratıklar

12 yaşında çocuk bu

kuzen enişte yuh yani yuh

Zavallı aciz yaratıklar!!
O kadar aşağılık, o kadar şeref yoksunusunuz ki, nefsinize o küçücük bedende yenik düşmüşsünüz..
Allah cehenneminde odun yapsın sizi...

Çok enteresan. Hadi 1 kişi sapık çıktı da oldu ama kaç kişinin olması nasıl bir tesadüfle açıklanabilir ki?
Bir anne baba çocuğunun nefes alışından anlar halini. Bu kadar vakadan sonra mı ancak anlamış ailesi.
Büyük konuşmamak lazım yine de ama ailesi de son derece ilgisiz demek ki.

Ne desem bilemedim. 12 yasinda daha bebek ya
Allah belanizi versin serefsizler. Duyan tecavuz etmis. ....... Dayanamiyorum dokucem simdi icimden gecenleri.insallah hapishanede birileride sizi sikistirirda su bebege cektirdiginiz aciyi tadarsiniz. Ne diyim artik ya. Okur okumaz kizima baktim sarildim. Kimseye guven yok.

Back