tecavüz,cinayet tarzı konulara; iyi olmuş kızına sahip çıksaymış diyen oluyor mu?

çok güzel anlatmışsın canım ağzına saglık tüm gençler küçük kaçamak yalanlar söylüyor arkadaşıma gidiyorum ders çalışacağım diyor gidiyor geziyor vs...

arada kaynanam bile yapıyor bunu o anda kadından nefret ediyorum..30 yasında bekar bi kızı var yani görümcem çok güveniyor güvensinde severim görümcemi allah basına kötü bi olay vermesin...ama kendini ne kadar korusanda neler oluyor ya kadın işten geliyo apartmana giriyo sapığın biri takmış kafaya kadını tecavüz edip öldürüyo...

fatma gülün şuçu ne filminde bile herkeze alay konusu oldu tecavüz olayı...

gece değil gündüz işlendi,cesedin bulunması bile 7 den sonraydı

Sagol canim ..
Hani derler ya sakinan goze cop batar misali ..
Fazla paranoya olmamak lazim ama tedbiride elden birakmamak gerekli ,yasam bu ,neyin nereden gelecegi bellimi ?
Kimse bilip bilmeden yargilamasin kimseyi..
Allah kotu alin yazisi yazmasin cok aci boyle seyler cok...lmaz:

öyle diyenlerden nefret ediyorum
münevver karabulut cinayetindede sahip çıksaymıs dediler
nasıl bir zihniyettir
genç kız sokağa cıkmayacak mı
veya bir kadın mini etek giyiyor diye baskalarına tecavüz hakkı mı veriyor

Son düzenleme:
bir arkaadaşım Münevver için üzülüyorum ama onlarda kızlarına sahip çıksalarmış sevgililer günüde gece kaçlara kadar nerde bu kız diye düşünmediler mi hiç falan tarzı şeyler söylemişti ki lise mezunu biriydi malesef oluyor böyle şeyler

yakında suclu magdur olan kisi olucak sucsuzda sucu isleyen kisi boyle dusunenler bana gore dunyanın daha kotu bir hale gelmesine sebep olan kisiler biz dısarda rahat dolasamıycakmıyız veya bir kız erkek arkadasının evine gidince oldurulmeyi tecavuze ugramayımı hakediyor..insanlık almıs basını gidiyor ya

bu devirde kimseye güven yok akrabalar bile yapıyor kötülük allah herkesi korusun zararın kimden geleceğini bilemeyiz o yüzden kimseyi kınamamk gerekir bencelmaz:

tecavüze cinayete asla iyi olmuş denmez. kınanmaz.
amaa öyle çook açık saçık çekici kıyafetler giyipte erkekelerin bakışlarından rahatsız olanlarada hiç acıyasım gelmiyo :dilcikar:

Ben hiç "iyi olmuş" diyeni duymadım, ama anneyi ya da babayı "sahip çıksaymış" şeklinde eleştireni duydum...

Bende Münevver olayında, anneyi, babaya kızın ilişkisini söylemediği için eleştirmiştim. Annenin babanın özellikle çocuklarının hayatları ile ilgili mevzularda, birbirlerinden sır saklamalarını doğru bulmuyorum.

anne baba çocuklarına ne kadar iyi bakarsa vbbaksın,eğer olucağı varsa oluyor arkadaşlar.benimde başıma geldi benim annem babam bana sahip çıkmadımı çıktı ama oldu işte kader

valla canım benimde dilim varmaz böle sözlere de varmasında ne demişler büyük lokma ye ama büyük laf konusma.....!!!
rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun ....
ve kimseye ama hiç kimseyeee evlat acısı yasatmasın inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…