Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tecavüz,cinayet tarzı konulara; iyi olmuş kızına sahip çıksaymış diyen oluyor mu?
- Konu Sahibi eeesss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaslar kim neyin nereden gelecegini bilebilse zaten o gelecek olan olay basina hic gelmez...
Kim neye dikkat edecek ?????
Insanlar evlerinde uyurken olduruluyor, simdi kalkipta uyumadan biri gelebilir eve ve bizi oldurebilir dusuncesiyle uyumayalimmi?
Aileler dikkatli olmali denmis tabi dikkatli olmali ama hangimiz arkadasimda ders calismaya gidiyorum deyip de gezmeye gitmedik?
Simdi 10 dakikada bir annem yada babam sabaha kadar gidecegim dedigim arkadasimin evini mi arayacakdi ? genclik, cocukluk , heyecan, varolma cabalari ,merak , bunlar her bulu cagini yasayan ve belli bir yasa kadar da devam eden bir donem burada ailelerin konturolcu ve baskici degil , tamamen cocuguna guven asilayici ve temkinli olmlari gerekmezmi ,?
Ben kizima yada ,ogluma surekli baski yapip onu rencide edersem o cocuk bana guvenip dogruyu soylermi, gidecegi yeri bildirirmi? kimlerle arkadas, kimlerle gorusuyor, bunlari soyleyebilirmi?
Simdi burada kim suclu ailemi?
Yoksa basina felaket gelen cocuklarimi?
Kim kimi yargilayabilir, yada neden aramamis ,neden sormamis , yada neden gitmis diyebilir?
Bence ailelerin tutumuyla cocuklarin davranislari ve en onemlisi toplumun yaklasimi hersey birbiriyle alakali, rabbim evlatlarimizi ve bizleri boyle olaylardan korusun ...
Bunlar tuzum kuru diyen insanlarin laflari ,,hickimse yarin basina ne gelir bilemez ...
Boyle konusanlari siddetle kiniyorum ve allah onlarin evlatlarinin ve yakinlarinin basina vermesin diyorum.....klava:
çok güzel anlatmışsın canım ağzına saglık tüm gençler küçük kaçamak yalanlar söylüyor arkadaşıma gidiyorum ders çalışacağım diyor gidiyor geziyor vs...
arada kaynanam bile yapıyor bunu o anda kadından nefret ediyorum..30 yasında bekar bi kızı var yani görümcem çok güveniyor güvensinde severim görümcemi allah basına kötü bi olay vermesin...ama kendini ne kadar korusanda neler oluyor ya kadın işten geliyo apartmana giriyo sapığın biri takmış kafaya kadını tecavüz edip öldürüyo...
fatma gülün şuçu ne filminde bile herkeze alay konusu oldu tecavüz olayı...
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
Cem'i kuzenlerim tanırdı o çocuğun böyle bir şeyle yargılanmasında çok ama çok şaşırmıştım..Kendi halinde içine kapanık sessiz bir çocuktu..Demek ki her insanın bir dayanma gücü var..Münevver'le o gece arasında ne geçti kimse bilemeyecektir..Hiç bir yaratık öyle öldürülmeyi hak etmez..Gece işlendi o cinayet peki o aile hiç demedi mi ki gece oldu bu kız nerde??Sonuçta hepimiz Türk aileleriyiz..
gece değil gündüz işlendi,cesedin bulunması bile 7 den sonraydı
çok güzel anlatmışsın canım ağzına saglık tüm gençler küçük kaçamak yalanlar söylüyor arkadaşıma gidiyorum ders çalışacağım diyor gidiyor geziyor vs...
arada kaynanam bile yapıyor bunu o anda kadından nefret ediyorum..30 yasında bekar bi kızı var yani görümcem çok güveniyor güvensinde severim görümcemi allah basına kötü bi olay vermesin...ama kendini ne kadar korusanda neler oluyor ya kadın işten geliyo apartmana giriyo sapığın biri takmış kafaya kadını tecavüz edip öldürüyo...
fatma gülün şuçu ne filminde bile herkeze alay konusu oldu tecavüz olayı...
Sagol canim ..
Hani derler ya sakinan goze cop batar misali ..
Fazla paranoya olmamak lazim ama tedbiride elden birakmamak gerekli ,yasam bu ,neyin nereden gelecegi bellimi ?
Kimse bilip bilmeden yargilamasin kimseyi..
Allah kotu alin yazisi yazmasin cok aci boyle seyler cok...lmaz:
- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
yakında suclu magdur olan kisi olucak sucsuzda sucu isleyen kisi boyle dusunenler bana gore dunyanın daha kotu bir hale gelmesine sebep olan kisiler biz dısarda rahat dolasamıycakmıyız veya bir kız erkek arkadasının evine gidince oldurulmeyi tecavuze ugramayımı hakediyor..insanlık almıs basını gidiyor ya
- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Ben hiç "iyi olmuş" diyeni duymadım, ama anneyi ya da babayı "sahip çıksaymış" şeklinde eleştireni duydum...
Bende Münevver olayında, anneyi, babaya kızın ilişkisini söylemediği için eleştirmiştim. Annenin babanın özellikle çocuklarının hayatları ile ilgili mevzularda, birbirlerinden sır saklamalarını doğru bulmuyorum.
Bende Münevver olayında, anneyi, babaya kızın ilişkisini söylemediği için eleştirmiştim. Annenin babanın özellikle çocuklarının hayatları ile ilgili mevzularda, birbirlerinden sır saklamalarını doğru bulmuyorum.
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408