Merhaba arkadaşlar değinmek istediğim konu günümüzeki tecavüz,cinayet,taciz,kaçırılma vs.. gibi konular oldukça çok..
çevrenizde tv izlerken mesela en kısa örnek münevver karabulut cinayetini söyleyeyim..bi tanıdığım bu konuyu izlerken aynen şu ifadeyi kullandı..
iyi olmuş gitmeseymiş adamın evine şu fotograflara bak evli gibi sarmaş dolaş...aileside kızına sahip çıksaydı!...
yada tv de kayıp kızını arayan bi anneyi izlediğinde sahip çıksydın kızına özgür bırakmasydın gibi ...sözlere şahid oldum..
ve bir kez daha acıdım şu insan oğlunun zihniyetine...
yazık gerçekten çok yazık..yokmu senin bir evladın be kadın..,,
herzaman derim büyük konuşup kimseyi dağnımamak gerekir...
evlatlarımızın başına gelmeyeceğinin garantisi varmı ki böyle acımasızca yargılamak neyine..
allaha havale ediyorum yüreği yanan annelerin arkasından böyle konuşanları..
peki şahit oldunuzmu böyle konuşan insanlara...
çevrenizde tv izlerken mesela en kısa örnek münevver karabulut cinayetini söyleyeyim..bi tanıdığım bu konuyu izlerken aynen şu ifadeyi kullandı..
iyi olmuş gitmeseymiş adamın evine şu fotograflara bak evli gibi sarmaş dolaş...aileside kızına sahip çıksaydı!...
yada tv de kayıp kızını arayan bi anneyi izlediğinde sahip çıksydın kızına özgür bırakmasydın gibi ...sözlere şahid oldum..
ve bir kez daha acıdım şu insan oğlunun zihniyetine...
yazık gerçekten çok yazık..yokmu senin bir evladın be kadın..,,
herzaman derim büyük konuşup kimseyi dağnımamak gerekir...
evlatlarımızın başına gelmeyeceğinin garantisi varmı ki böyle acımasızca yargılamak neyine..
allaha havale ediyorum yüreği yanan annelerin arkasından böyle konuşanları..
peki şahit oldunuzmu böyle konuşan insanlara...