TEBRİZLİ ŞEMS VE HAYAT

Şemsi anlama konusunda tavsiye edeceğiniz kitap var mı. ...
Aşkın Gözyaşları (Sinan Yağmur) 2. Kitap Şems hazretlerini anlatıyor. Çok tarzım olan bir kitap değil ama güzel anlatmış tavsiye ederim. Bir de Mevlana'yı anlamanın da aslında Şems'i anlamak olduğunu düşünürsek Mevlana hazretlerine dair kitaplar da okunabilir düşüncesindeyim.

Şemsi anlama konusunda tavsiye edeceğiniz kitap var mı. ...
ben yıllar önce elif şafak ın AŞK isimli kitabını okuyarak tanıştım...sonrasında sinan yağmur un aşkın gözyaşları serisi çok güzel anlatmıştı, serinin 3. kitabı kimya hatun çok özel bir kitaptır...Şems çok farklı bir derviş okudukça anlıyacaksınız...

Ben de aşk kimya hatun tebrikler şems ı okudum. Kimya hatunu sevmedim.orada mevlanayi aşağılamak gibi geldi bana...ama aşkın gözü yaşlarını okumadım...ama listeye aldım. ...

yabancı yazarlarda tebrizli şems in hayatını yazmışlardır,onlarıda öneririm..
Ben de aşk kimya hatun tebrikler şems ı okudum. Kimya hatunu sevmedim.orada mevlanayi aşağılamak gibi geldi bana...ama aşkın gözü yaşlarını okumadım...ama listeye aldım. .

ben bunu hep yaşıyorum çok şükürrr ne güzelde söylemiş ellerine sağlık canım bizimle payaştığın için hangi kitabını okudun acab atavsiye edermisin yazarını
başlangıç aşamasına elif şafak aşk ve sinan yağmur serisi devamında insan kaptırıyor kendini ne kadar ilgili kitap varsa okuyor

Şems in kırk altın kuralı....bence hayatı anlamanın en güzel kaynağı....

Eklentiler

• kirkinci_kural-semsi-tebrizi-etrafca-25_ekim_2012.jpg
    320,1 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…