• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrik konusunda yardım zarif hanımlar

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Sorum kısa ve net hanımlar. Bir erkeğe işe başlama tebriği için ne götürülebilir? Çiçek bana göre gayet sıradışı ve ben ezber bozmayı severim esasen. Ama götüreceğim erkeğin yapısına bir hayli ters kaçacak. :KK53:

Başka ne gidebilir ki? Saçmalamaktan çekiniyorum da ben biraz önem verdiğim için.

Ben sıradışı bir not defteri gotururdum acikcasi :KK66:
Edit: Ilk sayfaya da unutamayacagi bir not yazardim

Ben sıradışı bir not defteri gotururdum acikcasi :KK66:

Ayy o da iyi fikir aslında ama diyorum ya bu tarz konularda pek zevkli değilim. Beğenir mi acaba. :(

Benim aklıma güzel bir kutuyla çikolata götürmek gelmişti aslında canım. Hem kendisi biraz boğazına düşkün, makbule geçer diye düşündüm. Hem de risksiz. :) Ama o da çiçek gibi kadına götürülecek cinsten mi ki bilemedim.

Çikolata ve kullanabileceği şık bir hediye. Kalem olabilir, eğer isminin yazabileceği bir işse masa isimliği, yine masasına koyabileceği güzel bir hediye, kartvizitlik olabilir.

Ayy o da iyi fikir aslında ama diyorum ya bu tarz konularda pek zevkli değilim. Beğenir mi acaba. :KK43:

Benim aklıma güzel bir kutuyla çikolata götürmek gelmişti aslında canım. Hem kendisi biraz boğazına düşkün, makbule geçer diye düşündüm. Hem de risksiz. :) Ama o da çiçek gibi kadına götürülecek cinsten mi ki bilemedim.

Yok ya cikolata olabilir ama ben kalici seylerden yanayim acikcssi findigim ;-)

Bilgecenin dediği deftere not önerisi olarak ;
Sev beni Seveyim seni.
Seni seveni sende sev.
Sepet sepet yumurta sakin beni unutma tarzi bsy olabilir belki :KK47:
İyi geceler efenim.

Sorum kısa ve net hanımlar. Bir erkeğe işe başlama tebriği için ne götürülebilir? Çiçek bana göre gayet sıradışı ve ben ezber bozmayı severim esasen. Ama götüreceğim erkeğin yapısına bir hayli ters kaçacak. :KK53:

Başka ne gidebilir ki? Saçmalamaktan çekiniyorum da ben biraz önem verdiğim için.
İşine ve isyerine göre değişir

Çikolata ve kullanabileceği şık bir hediye. Kalem olabilir, eğer isminin yazabileceği bir işse masa isimliği, yine masasına koyabileceği güzel bir hediye, kartvizitlik olabilir.

Çalıştığı ofise gitmiştim, sanki kendine ait bir masası yok da herkes kafasına göre istediği masada takılıyor gibi gelmişti bana o zaman. Kartvizitlik biraz riskli sanki o yüzden ama aslında şık bi seçenekmiş. :KK64:

Sev beni Seveyim seni.
Seni seveni sende sev.
İyi geceler efenim.
haha Allah iyiliğini versin:KK70::KK70::KK70:

Fındığım konu başlığı hoşuma gitti bir baktım fındık ay kıyamam yaaa valla arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar ben de pek bu konularda bilgili değilim (erkeklerle çalıştığım halde bilmiyorum zira ilk işe başladığımda hiç tebrik bile almadım:mad:)

Sev beni Seveyim seni.
Seni seveni sende sev.
İyi geceler efenim.

Ayyy Ceylinim. :oops: Malum şahıs orta okuldan, yani çocukluk aşkımdı. Bahsediyorum ya konularımda... Ama işte o yaştaki aşk karşılıklı olan sınıflarımızın kapısı önünde durup, birbirimize bakıp, gözgöze gelince utanıp kaçmaktan ibaretti. :) O dönemki kro arkadaşlarımın gazıyla ben buna mektup yazmıştım, buna benzer şeyler yazmıştım. Aklıma onlar geldi çok utandım şu an. O da hatırlamıyordur umarım. :oops: Gerçi hakkımda hiçbir şeyi unutmuyor, muhtemelen o ameleliklerimi de hatırlıyordur. Gece gece aklıma düştü yaaa.. :oops: Ama çocuktum ki ben o zaman. :oops:

Bir kilo baklava götür . Oyyy olsada yesek .

İşine ve isyerine göre değişir

Nasıl ki mesela o_O
haha Allah iyiliğini versin:KK70::KK70::KK70:

Fındığım konu başlığı hoşuma gitti bir baktım fındık ay kıyamam yaaa valla arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar ben de pek bu konularda bilgili değilim (erkeklerle çalıştığım halde bilmiyorum zira ilk işe başladığımda hiç tebrik bile almadım:mad:)

Seni yiyerim sen de zarifmişsin ki dalmışsın bak konuma. :D

Bence de arkadaşlar güzel önerilerde bulundular ama işte zevksiz olduğum için o tarz seçimlerden mümkün mertebe kaçınıyorum. Bana risksiz bir şeyler lazım.

Back