Tebokan?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar merhaba 1 ay sonra kpssye girecegim ve ders calisamiyorum. Konsantrasyon problemim var ve unutuyorum hemen. Kk da biri onermis bu ilaci bitkiselmis. Kullananlara soruyorum 1 ay boyunca kullansam yan etkisi olur mu?

Uzun vadede cok ama cok sakincali. Aile hekimiminize danisin. Daha kac yasindasiniz? Bitkisel falan diye kanmayin.
Omega- 3 u de arastirin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende öyleyim bu konuyu takip etcem bakalım ne cevaplar gelecek. Inşallah kazanırsın canım

İnsallah sen de canim benim :)

Uzun vadede cok ama cok sakincali. Aile hekimiminize danisin. Daha kac yasindasiniz? Bitkisel falan diye kanmayin.
Omega- 3 u de arastirin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

22 yasindayim canim. Cok tesekkur ederim mutlaka danisicam :) burda bir arkadasin doktoru hicbir zarari olmadigini soylemis

Kk'nın bütün sınav güzelleri çıldırdı. Tebokan alzeimer ve demans hastalarında kullanılır. Bitkisel falan da değil kim öyle söylediyse uydurmuş. Kısa vadede etki etmez zaten en az 30 günlük düzenli kullanım sonrası etkilerini görürsünüz. Çok da tehlikeli bir ilaçtır. Karaciğer yetmezliğine kadar götürür insanı. Omega 3 alın. Ginseng, gingko bloba çayı için. Bunlar baya arttırıyormuş konsantrasyonu.

ben kullanmıştım, yan etkisi yoktu, ama öyle hatırımda kalacak bir fevkaladeliğini hatırlamıyorum, faydalı olabilmesi için bir süre düzenli kullanmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…