• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teatrio kapsül kullananlar

Aa bamyayi ilk defa duydum arastirayim.incir kürünü cok soylediler de uygulamadim hic. Çörek otu bal ve tarçin karisimi yedim bu tedaviye baslamadan önce. Ablam da zamaninda cok ugrasti bebek icin iki defa da bu çorek otuyla hamile kaldı kendiliginden. Simdi iki tane yegenim var.darisi insallah bizlere canım.
araştır canım . bende yapacam 1 2 ay kadar bakalım nasıl olcak

marhaba arkadaşlar doktorum banada teatrio kapsül ve dhea 25 verdi kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yorum yazarsanıs sevinirim bende yumurta rezerv azlığı var 5.tüpbebek denemesi için verdi doktorum cvp için şimdiden teşekkürler bir birimize yardımcı olalım aydınlatalın:KK25:
Merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım ve doktorum bana da sizin ilaçların aynsıno kullanamamı istedi 3ay boyunca. Henüz almadım kararsızım. Siz faydasını gördünüzmü acaba

Merhabalar .umarım her şey yolundadır bana da cevap verırsenız sevınırım .benım de yumurta sayım cok ama sanırım kaliteli degıl doktorum teatrio verdi . Siz yumurtaların kalıtesiz olduğu sonucuna nasıl vardınız yumurta toplandıktan sonra yumurtalar degerlendırılıyor mu tek tek yoksa embrıyo olduktan sonra mı degerlendırılıyor ?cevap verırsenız cok sevınırım .ben de yaş faktörü de var sakıncası yoksa sizin yaş kaç ?ben de hamıle kaldım 2defa ama ikisini de kaybettim

Back