Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
sonucunuz ne oldu . bende döllenme problemi oldu eşime ve bana tetrio verdi doktor 2,5 ay sonra tedaviye başlıcaz ..doktorum bana yumurta gelişimi için bitkisel destek olarak teatrio kapsül önerdi.bitkisel ilaç kullanan ve fayda gören arkadaslar yorum yazarsa cok sevinirim.
- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta teatrio ilacına başladım. İlk tüp bebek denemem başarısız oldu. Yumurta kalitem düşük. Bitkisel tedavi önerdi teatrio kapsül ve inofolic ilaca başladım. Ağustos ayında ikinci tüp bebeğe başlıcaz. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız bu tedaviyle olumlu sonuç alabildiniz mi?
Ben de bu ilaca yeni başladım yumurta kalitesi için. Siz olumlu sonuç alabildiniz midoktorum bana yumurta gelişimi için bitkisel destek olarak teatrio kapsül önerdi.bitkisel ilaç kullanan ve fayda gören arkadaslar yorum yazarsa cok sevinirim.
- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 42
marhaba arkadaşlar doktorum banada teatrio kapsül ve dhea 25 verdi kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yorum yazarsanıs sevinirim bende yumurta rezerv azlığı var 5.tüpbebek denemesi için verdi doktorum cvp için şimdiden teşekkürler bir birimize yardımcı olalım aydınlatalın
Merhaba bende aynı durumdayım sizde son durum ne acaba ?
- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
Merhaba konu baya eski ama teatrio etkili oldu mu çok merak ettim.sonucunuz ne oldu . bende döllenme problemi oldu eşime ve bana tetrio verdi doktor 2,5 ay sonra tedaviye başlıcaz ..
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
bazı olumlu etkileri oldu diyebilirim ama sonuca ulaştırmadı beni malesef . daha sonrasında 78lerden 68 e indim aşılama yaptırdım hamile kaldım kimyasal oldu? sonra ınofolic combi kullandım ve omepa 3 doğal yolla hamile kaldım onda da kürtaj oldumMerhaba konu baya eski ama teatrio etkili oldu mu çok merak ettim.
- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. İnşallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz.bazı olumlu etkileri oldu diyebilirim ama sonuca ulaştırmadı beni malesef . daha sonrasında 78lerden 68 e indim aşılama yaptırdım hamile kaldım kimyasal oldu? sonra ınofolic combi kullandım ve omepa 3 doğal yolla hamile kaldım onda da kürtaj oldum
- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
be
n faydasını gördüm arkadaşımMerhaba bende aynı durumdayım sizde son durum ne acaba ?
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Ne kadar kullandınızbe
n faydasını gördüm arkadaşım
Merhaba. bende geçen ay başarısız bir tüp bebek tedavisi gördüm. 31 yaşındayım ve Endometriosiz (çikolata kistim var). Dr.'um şimdi bana 2 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi, ek olarakda Teatrio ve Krilom QH. 2 ay sonra doğum kontrol hapını bırak 1 ayda kendiniz deneyin olmazsa adetin olunca gelin tekrar dedi. Şimdi ve vitaminlere başladım ama Selenium ve L-Arginine de verildiğini duydum. Acaba bunlarıda direk alıp kullansam mı dr.'a mı sorsam karar veremedim. Konuyla ilgili tecrubesi olan var mı?
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
teatrio kapsulü bende kullandım 1 tanede olsa embriyom 5.ci güne gitmişti . şuan pro women kullanıyorum kk da da topiğim var başka bir topikte mevcut bence onu bir araştır tetriodan daha iyi içeriği var qenzim içeriğide dahil fiyat olarakta aynılaar zatenMerhaba. bende geçen ay başarısız bir tüp bebek tedavisi gördüm. 31 yaşındayım ve Endometriosiz (çikolata kistim var). Dr.'um şimdi bana 2 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi, ek olarakda Teatrio ve Krilom QH. 2 ay sonra doğum kontrol hapını bırak 1 ayda kendiniz deneyin olmazsa adetin olunca gelin tekrar dedi. Şimdi ve vitaminlere başladım ama Selenium ve L-Arginine de verildiğini duydum. Acaba bunlarıda direk alıp kullansam mı dr.'a mı sorsam karar veremedim. Konuyla ilgili tecrubesi olan var mı?
Canim ben olumsuz tup bebek sonrasi kendim arastirarak basladim.2 basarisiz tup bebek denemem var.yumurta sayim iyi fakat kalitesiz diyorlar. Bu vitamine basladim.bu ay tup bebek tedavisine basladim tekrar. Yumurta sayim daha da artmisti. Ama umarim kalitesi de artmistir. Bu vitamini simdiki doktorum da verdi devam ediyorum. Ben faydali olduguna inaniyorum.marhaba arkadaşlar doktorum banada teatrio kapsül ve dhea 25 verdi kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yorum yazarsanıs sevinirim bende yumurta rezerv azlığı var 5.tüpbebek denemesi için verdi doktorum cvp için şimdiden teşekkürler bir birimize yardımcı olalım aydınlatalın
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
döllenme durumu sonuçlanınca bilgi verirmisiniz benim de yumurta kalitem düşük embriyo döllenme sayım çok az dı ve kalitesizdiCanim ben olumsuz tup bebek sonrasi kendim arastirarak basladim.2 basarisiz tup bebek denemem var.yumurta sayim iyi fakat kalitesiz diyorlar. Bu vitamine basladim.bu ay tup bebek tedavisine basladim tekrar. Yumurta sayim daha da artmisti. Ama umarim kalitesi de artmistir. Bu vitamini simdiki doktorum da verdi devam ediyorum. Ben faydali olduguna inaniyorum.
Canım 8 yumurtadan 3 ü bos cikti. 2 si dollenmedi. Kalan 3 u döllendi. Su an hala bölunme asamasindalar. Biri geriden geliyormus diger ikisi 1.kalite dedi embriyolog. Bakalim sali gunu belli olacak son durumlari. Sen ne aşamadasin peki ?döllenme durumu sonuçlanınca bilgi verirmisiniz benim de yumurta kalitem düşük embriyo döllenme sayım çok az dı ve kalitesizdi
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Maşallah çok iyi gidiyor o zaman .Canım 8 yumurtadan 3 ü bos cikti. 2 si dollenmedi. Kalan 3 u döllendi. Su an hala bölunme asamasindalar. Biri geriden geliyormus diger ikisi 1.kalite dedi embriyolog. Bakalim sali gunu belli olacak son durumlari. Sen ne aşamadasin peki ?
Tedaviyi bıraktım olursa nasip artık
Hayirlisi canim herseyin. Sen vitamin almayi birakma,düzenli beslenmeye dikkat et. Ben bu aydan itibaren glutensiz beslenmeye baslayacagim. Gluten de kısırlik yapiyormus diyorlar. Ne bileyim her duydugumuza inanir oldukMaşallah çok iyi gidiyor o zaman .
Tedaviyi bıraktım olursa nasip artık
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Gluteni bende duymuştum. Bamya ve incir tüket bol bol bamyayı haşla limon sık ye kür gibi düşün ben yapmadım ama yapacam. Teatrio yu kullanmıyorum zaten bırakalı çok oldu . Pro women kullanıyorum şimdi birde diyet yapıyorumHayirlisi canim herseyin. Sen vitamin almayi birakma,düzenli beslenmeye dikkat et. Ben bu aydan itibaren glutensiz beslenmeye baslayacagim. Gluten de kısırlik yapiyormus diyorlar. Ne bileyim her duydugumuza inanir olduk
Aa bamyayi ilk defa duydum arastirayim.incir kürünü cok soylediler de uygulamadim hic. Çörek otu bal ve tarçin karisimi yedim bu tedaviye baslamadan önce. Ablam da zamaninda cok ugrasti bebek icin iki defa da bu çorek otuyla hamile kaldı kendiliginden. Simdi iki tane yegenim var.darisi insallah bizlere canım.Gluteni bende duymuştum. Bamya ve incir tüket bol bol bamyayı haşla limon sık ye kür gibi düşün ben yapmadım ama yapacam. Teatrio yu kullanmıyorum zaten bırakalı çok oldu . Pro women kullanıyorum şimdi birde diyet yapıyorum