Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar istisna ,istisnalar kaideyi bozmaz
ben en çok home ,center laflarına uyuz oluyorum :)
takı evi deseler ne olacak yok illa takı center ,ayakkabı home nedir arkadaş bunlar yaa
Ben de size katılıyorum.onlar istisna ,istisnalar kaideyi bozmaz
ben en çok home ,center laflarına uyuz oluyorum :)
takı evi deseler ne olacak yok illa takı center ,ayakkabı home nedir arkadaş bunlar yaa
Yoooo! Ben bu insanlardan değilim.aslında sorun hepimizde böyle şeylere ilgi duyuyoruz
örneğin türkçe isimli bir yerdense yabancı isimli bir yerde yemek yemek veya alışveriş yapmak daha çekici geliyor
eee adamlar da bunu biliyor haliyle o yüzden bu yola başvuruyorlar
mesela rodi nin açılımı rıza ortaklar dikim işletmesi
rıza ortaklar olsa ismi dikkat çekermiydi yok çekmezdi bunun gibi bişey işte tam böyle olmasa da
aslında sorun hepimizde böyle şeylere ilgi duyuyoruz
örneğin türkçe isimli bir yerdense yabancı isimli bir yerde yemek yemek veya alışveriş yapmak daha çekici geliyor
rıza ortaklar olsa ismi dikkat çekermiydi yok çekmezdi bunun gibi bişey işte tam böyle olmasa da
Yoooo! Ben bu insanlardan değilim.
Keşke RIZA DİKİMEVİ olsaydı adı.
Türkçe elden gidiyor.
ünv.den bi arkadaşın araştırması vardı bu konuda bende ramazanoğulları dikim işletmesi diye hatırlıyorum...cidden bazen bakıyorum ağzım açık kalıyor mekan isimlerine bakınca...türkçenin göz göre katli söz konusu
aslında sorun hepimizde böyle şeylere ilgi duyuyoruz
öyle olsaydı işte batardı :))) isme ilgi gösteren çok maalesef
aslında kendi dilimize sahip çıksak ne güzel olur
ilgi göstermemeliyiz böyle şeylere , korkuyorum yakında Türkçe yi tamamen kaybedeceğiz diye
tapeler ,capsler duyduğumda şaşırdım ya ne demek bunlar diye :))))
güzel türkçemiz varken ne gerek var ..
evet çok doğru bizler prim vermese hiç böyle olmaz ama kendi adıma türk tercih ediyorum genelde ,gıcık olduğumdan antipatik geliyor
rodi zaten battı.adamlar iflas etti
evet biliyorum da
işte bir zamanlar popülerdi sanki , ismi ramazan yada rıza olsaydı pek popüler olamazdı
rodi zaten battı.adamlar iflas etti
şu an imf den para aldığımız için dolar ucuz.dış borcu ödeyemedikçe dolar fırlayacak.bu da en çok dış yatırımcıya zarar verecek..yakında çoğu yabancı marka türkiye de kepenkleri kapatır.
Bu arada konu buraya nasıl gelmiş.