- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.280
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Kızlar kahveye düşkünlüğünüz var mı bilmiyorum ama benim çay-kahve düşkünlüğümü çevremde herkes bilir.
Bilmiyorum tchibo mağazalarından alışveriş yapıyor musunuz ama tchiboda çok hoş kahveler var.
Ben nescafeyi de içerim ama instant kahveden, granül kahveden pek hoşlanmıyorum. Espressoyu daha çok seviyorum. Espresso bazlı içeceklerin taddan çok doku farkı var. Örneğin; ben en son african blue sipariş ettim, tavsiye ederim.
Ara sıra uğradığımız bir yer tchibo,african blue yu deniyelim bakalım.
Ben kahveyi sert içemiyorum. Eğer yumuşak, güzel içimli bir kahve isterseniz guatemala grande de güzel. Şekersiz içenler rahat içebilir. Onu da tavsiye ederim.
Evet sert içemiyoruz bizde,not aldım defterime.
Farklı tatlar deneyip yazarsan iyi olur,fikir olur bizlere.
Kobay olarak kullanacağız seni.
kahve aşkı eşimle bende de var kahveyi sert ve şekersiz severim eşim daha yumuşak içimlilerden hoşlanır tchibo izmir de bornova forumda var tavsiyen üzerine gideyim bakayım güzel mi kahveleri
Kızlar kahveye düşkünlüğünüz var mı bilmiyorum ama benim çay-kahve düşkünlüğümü çevremde herkes bilir.
Bilmiyorum tchibo mağazalarından alışveriş yapıyor musunuz ama tchiboda çok hoş kahveler var.
Ben nescafeyi de içerim ama instant kahveden, granül kahveden pek hoşlanmıyorum. Espressoyu daha çok seviyorum. Espresso bazlı içeceklerin taddan çok doku farkı var. Örneğin; ben en son african blue sipariş ettim, tavsiye ederim.
merhaba cok alakasiz olucak ama msj atamiyorum size 50 msj hakkim dolmamis sanirim bende burdan bildiriyim dedim, cok tesekkur ederim hakkim dolar dolmaz sizinle konuşmayı isterim:)
Slm, ben kafeinsiz olduğu için Tchibo'nun Exclusive decaf' ını tercih ediyorum. Çok kahve tükettiğim için selülit başıma bela olacak çünkü. İçimi çok sert değil, zaten bende biraz light süt ekleyerek içiyorum. Sayesinde kahveyi nihayet şekersiz içebilmeye başladım. Tavsiye ederim size de.
selam
oneri icin tesekkurler...
tchibonun kahvelerini seviyordum ama hic almayı dusunmemistim niyeyseben de bir alıp evde deneyeyim...
benden de bir tavsiye,
tchibonun kendi kapsulleri cok lezzetli ama maddi olarak yuksek (bence) o yuzden bir arkadasım makinasını aldıgına pisman oldu. aklınızda bulunsun
Aklımda olacak :)
Granül kahvesini denemek istedim tchibonun. Gold Selection sipariş ettim. Denediğimde tavsiyemi yazarım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?