Tchibo

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.280
448
Kızlar kahveye düşkünlüğünüz var mı bilmiyorum ama benim çay-kahve düşkünlüğümü çevremde herkes bilir.
Bilmiyorum tchibo mağazalarından alışveriş yapıyor musunuz ama tchiboda çok hoş kahveler var.
Ben nescafeyi de içerim ama instant kahveden, granül kahveden pek hoşlanmıyorum. Espressoyu daha çok seviyorum. Espresso bazlı içeceklerin taddan çok doku farkı var. Örneğin; ben en son african blue sipariş ettim, tavsiye ederim.

Ara sıra uğradığımız bir yer tchibo,african blue yu deniyelim bakalım.

Ara sıra uğradığımız bir yer tchibo,african blue yu deniyelim bakalım.

Ben kahveyi sert içemiyorum. Eğer yumuşak, güzel içimli bir kahve isterseniz guatemala grande de güzel. Şekersiz içenler rahat içebilir. Onu da tavsiye ederim.

Ben kahveyi sert içemiyorum. Eğer yumuşak, güzel içimli bir kahve isterseniz guatemala grande de güzel. Şekersiz içenler rahat içebilir. Onu da tavsiye ederim.

Evet sert içemiyoruz bizde,not aldım defterime.
Farklı tatlar deneyip yazarsan iyi olur,fikir olur bizlere.

kahve aşkı eşimle bende de var kahveyi sert ve şekersiz severim eşim daha yumuşak içimlilerden hoşlanır tchibo izmir de bornova forumda var tavsiyen üzerine gideyim bakayım güzel mi kahveleri

Kobay olarak kullanacağız seni.

Seve seve. Severim değişik tatlar denemeyi.

kahve aşkı eşimle bende de var kahveyi sert ve şekersiz severim eşim daha yumuşak içimlilerden hoşlanır tchibo izmir de bornova forumda var tavsiyen üzerine gideyim bakayım güzel mi kahveleri

Yumuşak içimliler için yukarda söylediğim gibi african blue ve guatemala grande çok hoş. Sert kahve ben içemiyorum ama erkek arkadaşım ve abim sert içiyor. Erkek arkadaşım africa intense alıyor. Abim de guetemala medium içiyor. İkisini de denedim oldukça sert kahveler. Bana göre değil ama sert seviyorsanız deneyin derim.

Ek olarak söyleyim. Bu mağazalara sık sık uğrarsanız her hafta konseptin farkı olduğunu ve değişik değişik ürünler sattıklarını görürsünüz. Neskafeden daha lezzetli ve daha ucuz kahveler. Epeydir tchibodan şaşmıyoruz ailecek. Tavsiye etmediğim tek kısmı türk kahvesi diye bir kahve satıyorlar. Ama o kadar acı ve sert ki... Bir tek böyle bir olumsuz eleştiri yapabilirim. Biraz deneyin, yakında espresso makinelerini bile aldık eve diye yorumlarınızı görürüm burada.

merhaba cok alakasiz olucak ama msj atamiyorum size 50 msj hakkim dolmamis sanirim bende burdan bildiriyim dedim, cok tesekkur ederim hakkim dolar dolmaz sizinle konuşmayı isterim:)

Slm, ben kafeinsiz olduğu için Tchibo'nun Exclusive decaf' ını tercih ediyorum. Çok kahve tükettiğim için selülit başıma bela olacak çünkü. İçimi çok sert değil, zaten bende biraz light süt ekleyerek içiyorum. Sayesinde kahveyi nihayet şekersiz içebilmeye başladım. Tavsiye ederim size de.

Mutlaka deneyeceğim. Bende kahveyi şekersiz içmeyi çok istiyorum, belki başarırım bu sayede.

selam
oneri icin tesekkurler...
tchibonun kahvelerini seviyordum ama hic almayı dusunmemistim niyeyse ben de bir alıp evde deneyeyim...

benden de bir tavsiye,
tchibonun kendi kapsulleri cok lezzetli ama maddi olarak yuksek (bence) o yuzden bir arkadasım makinasını aldıgına pisman oldu. aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

Aklımda olacak :)
Granül kahvesini denemek istedim tchibonun. Gold Selection sipariş ettim. Denediğimde tavsiyemi yazarım yine...

Makinasını da kapsüllerini de evde kullanıyorum. Çok memnunum.kapsülleri indirime giriyor,stoklu alınca maliyeti azalıyor. aksi takdirde her kahve 1 liraya yakın maloluyor. Kapsülleri tekrar kullanabilenler de var ama ben denemedim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aklımda olacak :)
Granül kahvesini denemek istedim tchibonun. Gold Selection sipariş ettim. Denediğimde tavsiyemi yazarım yine...

hanımlar gold selection yerine gold nescafeyi tercih ederim hemen hemen aynı şey diyebilirim.
bugün feine milde satın aldım ve içimi çok hoştu, beğendim. sanırım birazdan bir tane daha içeceğim. tavsiye ederim:)
birde tchibo mağazasında sütlü filtre kahve içtim, ahım şahım bir kahve değil ama 2,5 liraya gayet hoş bir kahveydi. denenebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…