- 23 Eylül 2015
- 12
- 0
- 28
- Konu Sahibi Slayer1313
Merhabalar ben kolumda ki jilet izleri ve acaba benleri de geçiriyor mu diye ufak bir alana internetten sürekli okuduğum tca uygulaması yaptım yaklaşık 4 gün oldu kullanalı. %40 tca olanından kullandım ve sanırım cildimde biraz fazla tuttum (4-6 dk arası) Sonra bol su ile yıkayıp üstüne bepanthol sürdüm nemlendirmesi için. 2 gün bepanthol sürdüm sürekli ve ondan sonra bepanthen plus kullanmaya devam ettim. Üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hiçbir soyulma yaşamadım ve cildin tca sürdüğüm kısmı resmen renk değiştirdi. Evet kararmayı bekliyordum ama bende en başından beri çok koyu mor ve kahverengi karışımı bir renk oluştu. Şuan üst deri sanki ayrılmış gibi yani buruş buruş oldu ama hala ıslak ıslak ve dediğim gibi hiçbir yerden dökülme olmadı bu yüzden altta ki derinin rengini göremiyorum. Şuan köşe tarafları hala koyu orta taraf ise koyu kırmızı-pembemsi bir renkte. Acaba fazla tutman sonucu cildimi tamamen yakmış olabilir miyim? Cildiyeye gitmeme falan gerek var mı yoksa normal bir durum mu? Yakın zamanda fotoğrafları da ekleyeceğim teşekkürler.