Arkadaşlar ben eskiden kalma bir tırnak izi kadar lekeme tca sürdüm çok geniş surmedim ama çok dikkatli de surmedim ve orası yandı kabuk bağladı kırmızı et.göründü ve iz kaldı çok canım sıkkın Napayim yardım edin not 1 dakika beklettim
Arkadaşlar ben eskiden kalma bir tırnak izi kadar lekeme tca sürdüm çok geniş surmedim ama çok dikkatli de surmedim ve orası yandı kabuk bağladı kırmızı et.göründü ve iz kaldı çok canım sıkkın Napayim yardım edin not 1 dakika beklettim
meraba bende uc un oldu uygulayali bir dakikadan azbeklettim azicik yanma gibi hisseder hissetmez yikadim yuzumu tirnak izine yapmistim kahverengi su an ne yapamaliyim medicassol suruyorum surekli uc gundur
meraba bende uc un oldu uygulayali bir dakikadan azbeklettim azicik yanma gibi hisseder hissetmez yikadim yuzumu tirnak izine yapmistim kahverengi su an ne yapamaliyim medicassol suruyorum surekli uc gundur
kullanım hatasından kaynaklanan sonuçlar onlar tca peeling asitli bir ürün olduğu için çok dikkatli kullanman gerekirdi bende aldım peelingi.com diye bir sitede kullanmak için müşteri temsilcisi ile görüştüm çok ayrıntılı bir şekilde nasıl kullanmam gerektiğini anlattılar ve çok memnun kaldım
doa kimya ne olduğu belli olmayan bir asit gönderiyor. o kadar çok mağdur insanlar var ben dahil olmak üzere başka forumlar da denk geldim. ödemeyi alıp ürün yollamamışlar falan % 20 almış insanlar cayır cayır yanmışlar.