Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bir erkek olarak,Hanımlar özür dileyerek konu hakkında yardım isteyeceğim.ben Pazartesi akşam %25 lik yüzüme uyguladım izlerden kurtulmak için.hafta içi mesai olduğu için sakal traşı olmam lazım,yüzümde soyulma hala başlamadı.sakal traşı olursam sakıncası zararı olur mu?

Arkadaşlar ben birkaç ay önce %20 oranında tca peeling uyguladım ancak sonuç hiç umduğum gibi olmadı. Cildimde ne yazık ki doğru düzgün bir soyulma bile olmadı. kullandığım markayla ilgisi olabilir mi? Siz hangi markanın peelingini kullandınız?

KilicBaligi merhaba, ben çatlaklarım için %30'luk tca uyguadım. 3 dk beklettim aradan uzun süre geçti ama kaşıntıdan başka birşey olmadı sizce ne yapmalıyım?

Rica ederim canım, konunu takipteyim merak etme... Soyulduktan sonra güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme, sadece dışarıda değil evin içinde bilhassa pc başında tv izlerken vs gerekli...
Ben dövme için istiyorum fakat uzun zamandır araştırma yaptım ama yine kandırılma korkusuyla cesaret edemedim sizin yazınızı okudum cok aydınlatmişsiniz tşk ederim rica etsem nereden alabiliriz ve tam olarak tavsiyeniz nedir acaba

Abla gozenek icin ne yapalim bende sivilceler iz birskt8 gibi gozenek gozenek birde hafif kahve lekeler var tca yapmak istiyorum sonrada iyi bir cilt bakimiyla siyah nokta gozenek olusumunu engellemek istiyorum yardimci olabilir misinn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…