walla canım bugün baktımda çatlaklarıma olduğu gibi duruyo ilk başta sanki hafiflemiş gibiydi şidi aynı bende senin çektiğini çektim canım ama şuan bana kalan geriye çatlaklarımn üstünde bide koyu leke gibi ten yani öncden belli olmayan çatlağım bile bu sayede dikkat çekiyo sinir oldum kafayı yemek üzererim o kırmızlıklarda ancaa 3 4 aya azalır tamamen geçer bile dieiyorum artıkkk okdar yani pişman oldum ben şahsen dua et seende bnm gbi iz kalmasın
canım belkide şu kızarıklık geçince ve yeni olan derin pembe halden normal hale dönünce biraz daha kalınlaşır ve o zaman belki gözükmeyebilir çatlaklar bu tca ya çok güvenmiştik umarım onca acılara rağmen negatif sonuç almayız
tek tesellim bu tatlım ya umarım düzelir bide acısı biraz geçse hala acıyomafoldumben
canım belkide şu kızarıklık geçince ve yeni olan derin pembe halden normal hale dönünce biraz daha kalınlaşır ve o zaman belki gözükmeyebilir çatlaklar bu tca ya çok güvenmiştik umarım onca acılara rağmen negatif sonuç almayız
canım çatlaklardan okdar çok bıktıkki yani derimizi yakma pahasına olsa kurtulmak için uğraşıyoruz ama malesef onlar bizden daha azimmlii sanırım gitmeye pek niyetleri yok onlar bizi seviyo galiba biz onları sevmesekteboshayallersmile
tatlım bide bişey sorcam bu pembe olan yerler sendede çatlak çatlakmı üstü normal deri gibi deil yani sanki bi daha deri atacak gibimi?
selin kac % tca kullandin? Tca yi sen kendin mi uyguladin? Insallah gecer yaralariniz, en kisa zamanda:1hug:.
şimdi baktımda bu pembe olan yerlerdende kabuk atıyorum naptım ben yaohaoldumsmile
şimdi baktımda bu pembe olan yerlerdende kabuk atıyorum naptım ben yaohaoldumsmile
evet canım zateen ufak ufak soyuluyo o yerlerde halen duşa girdidğimde bişiy sürmiyom oralarıma tahriş olur çünkü o pembelğide atınca böle leke gibi kalıyo işte nezamn ten rengime dönecek yada dönmücekmi zaman göstercek ben bidaha cesaret edip bunu deneyemem yani artıkk bunu anladım eski halimi resmen iple arıyorum:çok üzgünüm:
selin sen benim hatiraldigim kadariyla bayaga uzun tutmustun 10 dk falan? yanlis hatirlamiosam öyleydi.
selin sen benim hatiraldigim kadariyla bayaga uzun tutmustun 10 dk falan? yanlis hatirlamiosam öyleydi.
canım pembeliklerin arasında bazı noktalar ten rengi geliyo onlar lekemi yoksa benim derimmi anlayamadım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?