Tc kimlik....

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Merhaba kızlarrrrr bugün alışveriş yaptık. Normal market alışverişi 1000 lira tuttu fiş kesemedi kasa faturaya geçmiş. Fatura kescem dedi tamam dedik. Kesti faturayi poşetleri aldık servise bindik pesimizden koştu geldi tc kimlik ve adınızı soyadınızı alcam fatura için dedi bende faturanın son nüshasının üst kısmında kare boşluk olan kısma isim soy isim ve tc şeklinde yazdım. Smdi aklıma takıldı . Ne alaka tc niye aldilar annem sordu fatura için gerekli herksten alınıyor sorun olmaz önemli bişey deil zaten falan dedi ama yinede kafama takıldı başına gelen varmı?

Merak etmeyin tc miz o kadar cok uerde varki tc yle ustumuze birsey yikmeya kalksalar bitmisiz zaten

Son zamanlarda öyle bir kanun çıktı fatura kesmek için tc isteniyor ben perakende de çalıştım daha yeni işten ayrıldım oradan biliyorum kanun bu

Hayat şartları zaten zor ama gerçekten çok tutmuş canım. Aylık olarak şu her yerde olan market varya isim vermiyim ordan yaparım a dan z ye hiç bu kadar tutmadı.
Normalde tek yaptgm da en fazla 700 tutuo aileyle gidince böyle oluyo :) herkesin isteği farkli:)

içim rahat etti
Fatura için tc gerekli ama bir nüshasını size vermeleri gerekti ayrıca alışveriş fişiniz niye verilmemiş belki fazla hesapladılar 1 ürün yerine 2 ürün geçtiler yada 2 ürün yerine 1 ürün geçildi,geçenlerde annemle markete gittik bir kaç parça birşey aldık dışarıya çıktık fişi kontrol ettim 2 ürün aldığımızı 1 ürün kesmişler kalabalıktı biraz o yüzdendir zaten ben de şaşırmıştım az tutunca dışarıda baktım sonra içeriye geri dönüp böyle böyle olmuş dedim onlarda kontrol etti ve diğer ürünün parasını ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…