- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Merak etmeyin tc miz o kadar cok uerde varki tc yle ustumuze birsey yikmeya kalksalar bitmisiz zatenMerhaba kızlarrrrr bugün alışveriş yaptık. Normal market alışverişi 1000 lira tuttu fiş kesemedi kasa faturaya geçmiş. Fatura kescem dedi tamam dedik. Kesti faturayi poşetleri aldık servise bindik pesimizden koştu geldi tc kimlik ve adınızı soyadınızı alcam fatura için dedi bende faturanın son nüshasının üst kısmında kare boşluk olan kısma isim soy isim ve tc şeklinde yazdım. Smdi aklıma takıldı . Ne alaka tc niye aldilar annem sordu fatura için gerekli herksten alınıyor sorun olmaz önemli bişey deil zaten falan dedi ama yinede kafama takıldı başına gelen varmı?
Sorun olmaz yani normal market faturası bizede vermediler fatura falan bu arada kendilerinde kaldıKişi adına faturada tc alır zira o aynı Zamanda vergi numarası
Otobüs biletinde dahi alıyorlar
Bizede bi nüsha verilmesi gerekmiomuydu gerçi 10 nüsha falan kesti ama hiç vermedifaturada tc kimlik numarası vergi numarası yerine geçiyor. Bir sorun yok yani
Sorun olmaz yani normal market faturası bizede vermediler fatura falan bu arada kendilerinde kaldı
Herşey çok pahalı ortada hicbsy yok deterjanlarida daha uygun bi marketten alcaz daha1000 tl market alışverişi mi amaniin...
Vermedi bidaha oraya gitmicem zaten hiç güven vermedi bu yaptıkları uzun fiside vermedi kartla verrdi bende dalgnlgma geldi hiç farketmedim vermedgniSize neden vermedi
Sonuçta bir suretini size vermeli idi
Evet vermesi gerekiyordu acaba dalgınlığına mı geldi? Bir ürün değiştirmek istesiniz lazım olacak. Market yakınsa uğrayıp alın ilk fırsatta...Bizede bi nüsha verilmesi gerekmiomuydu gerçi 10 nüsha falan kesti ama hiç vermedi
Hayat şartları zaten zor ama gerçekten çok tutmuş canım. Aylık olarak şu her yerde olan market varya isim vermiyim ordan yaparım a dan z ye hiç bu kadar tutmadı.Herşey çok pahalı ortada hicbsy yok deterjanlarida daha uygun bi marketten alcaz daha
içim rahat ettiSon zamanlarda öyle bir kanun çıktı fatura kesmek için tc isteniyor ben perakende de çalıştım daha yeni işten ayrıldım oradan biliyorum kanun bu
Rahat ol belirli bi rakamı geçtiğin için faturaya geçti. Onun dışında onun sistemine geçmiyor senin tc devlet için başka birşey değiliçim rahat etti
Normalde tek yaptgm da en fazla 700 tutuo aileyle gidince böyle oluyo :) herkesin isteği farkli:)Hayat şartları zaten zor ama gerçekten çok tutmuş canım. Aylık olarak şu her yerde olan market varya isim vermiyim ordan yaparım a dan z ye hiç bu kadar tutmadı.
Fatura için tc gerekli ama bir nüshasını size vermeleri gerekti ayrıca alışveriş fişiniz niye verilmemiş belki fazla hesapladılar 1 ürün yerine 2 ürün geçtiler yada 2 ürün yerine 1 ürün geçildi,geçenlerde annemle markete gittik bir kaç parça birşey aldık dışarıya çıktık fişi kontrol ettim 2 ürün aldığımızı 1 ürün kesmişler kalabalıktı biraz o yüzdendir zaten ben de şaşırmıştım az tutunca dışarıda baktım sonra içeriye geri dönüp böyle böyle olmuş dedim onlarda kontrol etti ve diğer ürünün parasını ödedim.içim rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?