Taze transferi tutmayıp dondurulmuş transferi tutan var mı arkadaşlar?

Orkide1221

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
302
376
33
Merhaba arkadaşlar,

Taze transferi tutmayıp dondurulmuş transferi tutan var mı?Diğer denemelerinizde ne gibi farklı tedaviler uygulandı acaba? Benim de kısmetse ikinci transferim olacak ilki tazeydi ve tutmadı, umarım süreç çok uzamadan olumlu haberler almak nasip olur

2 taze transferim tutmadı 3. tedavim donmuş embriyo ile yapıldı 28 haftalık gebeyim şuanda

2 taze transferim tutmadı 3. tedavim donmuş embriyo ile yapıldı 28 haftalık gebeyim şuanda
aa canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin :)) peki dondurulmuş transfer öncesi doktorun farklı bir tedavi uygulamış mıydı histeroskopi, rahime çizik atılması ya da serum gibi? Bir de cnm dondurulmuş transferin ilaçlı mı olmuştu yoksa naturel mi? Bana umut oldu yazın gerçekten çok teşekkür ederim

Amin teşekkür ederim darısı başınıza inşAllah ben ilk 2 tedavimi devlette olmıuştum 3. tedavim özelde oldu, herhangi ektra bir işlem yapılmadı ama devlette yapılmayan gerek görülmeyen bir kaç test yapıldı hem eşime hem bana o testler doğrultusunda ilaçlara başladık devlette ilkinde 13 ikincide 9 yumurta toplandı iki tedavimdede 1 tane embriyo elde edildi ve 3. gün transfer edildi, son tedavim de 21 yumurta toplandı 18 i döllendi ve 12 adet 5. gün 1 kalite embriyo elde edildi kesinlikle doktoru ve ekib çok fark ediyor bu konularda, bu arada ilaçlı değil normal döngüde oldu transferim.

Maşallah çok güzel darısı bizlere olsun inşallah :)) dediğin gibi embriyo sayısı da çok fark etmiş gerçekten doktor, ekip ve laboratuvar önemli oluyor. Benim de ilki tazeydi 5aa kalitede embriyo yani kalitesi iyiydi ama tutmadı maalesef biz pgt yaptırmamıştık belki de sağlıksızdı o yüzden tutmadı. Doktorumla negatif görüşmesinde histeroskopiye şuan için gerek görmedi dondurulmuşlardan devam edicez dedi diğer dondurulmuş transfer etmek istediği de 5aa inşallah diyorum bu sefer tutar. Benzer durumları yaşayan sizlerden böyle haberler okumak beni çok mutlu ediyor gerçekten çok sağol canım dua ve tevekkülle devam edicez yola bakalım nasip olur inşallah

kesinlikle moralinizi yüksek tutun ben bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum, 3. tedavime başladığım ilk günden itibaren hamileymişim gibi davrandım kendime transfer olmaya gittiğimde doktoruma çocuğumu almaya geldim dedim, sıfır stres yüksek motivasyonla yattım o masaya transfer anından itibaren hep konuştum onunla, eve geldim kayınvalidem kayınpederim geldi akşama onlarla şakalaştım hazır olun torununuz geliyor dedim bekleme sürecindede çok rahattım sürekli yatmadım ufak tefek her işimi yaptım sadece ağır iş yapmadım kesinlikle annenin sakin ve stressiz olmasıda çok etkiliyor bu süreci

ve tabiki dua ben transfer olduğumda ramazan ayındaydık hatime başladım ve hatim yaptım 1 adet hergün yasini şerif okudum sürekli elim karnımda tesbihatlar çektim, namazımı asla bırakmadım oturark kıldım sadece transfer günü kılmadım ertesi gün başladım kılmaya bol bol dua ve tevekkül bizim için en hayırlı olanı şüphesiz Rabbim bilir.

3 kez dondurulmus transfer oldum ikisi tuttu sukur senin de tutunur ins bebisin❤

Canım maaşallah ne güzel :)) gerçekten en güzelini yapmışsın bu süreçte yoruluyoruz, sendeliyoruz kimi zaman ağlıyoruz üzülüyoruz ama dediğin gibi her zaman inanarak yola devam etmek ve duayı, tevekkülü hiç elden bırakmamak gerekiyor. Ben de günlük tesbihatlara başladım yasini şerifte okuyum en az günde 1 kez dilerim Rabbim bizlere de nasip eyler çok sağol canım benim

3 kez dondurulmus transfer oldum ikisi tuttu sukur senin de tutunur ins bebisin❤
Ayy çok teşekkür ederim amin inşallah şuan düşüncesi bile beni çok çok heyecanlandırıyor inşallah sizler gibi ben de olumlu sonuç alabilirim. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eylesin. Tutan transferinde diğerlerinden farklı bir tedavi uygulanmış mıydı canm?

Ric ederim ne demek Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sizede yaşatsın bu mutluluğu sonucu bize bildirin lütfen :)

Insallah sen de guzel haberi alacaksinyok sadece rahim filmi cektirdim son tedavi oncesi diger seyler ayni gibi

Insallah sen de guzel haberi alacaksinyok sadece rahim filmi cektirdim son tedavi oncesi diger seyler ayni gibi
Ayy inşallah nasıl motive oldum çok çok sağolasın canm gerçektendualarınızw talibim çok sağol arkadaşım Rabbim hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…