Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaMerhabalar,
Taze transfer 3.gün embriyosu olanlar var mı?
Ya da taze transfer olan arkadaşlar sonuçlar nasıldı?
Merhaba, normalde test günüm yarın ama bu sabah açık renkte lekelenmem oldu. Çok tedirgin oldum çünkü regl olma zamanım geldi regl oluyorum gibi hissediyorum. Hemen hemşiremize yazdım kan testini bugün vermemizi istedi. Kan testi verdim 39.89 çıktı. Bugün 11.günüm olduğu için çok düşük geldi bana ama hemsire, düşük değil gebe görünüyorsunuz dedi. Pazartesi tekrar kan testi vermemizi istedi. Ama içim hiç rahat değil. Umarım 3.gun ve taze olduğu için yavaş yavaş yükselecektirMerhababende bugün 3.gün embriyosu taze transfer oldum. Sende durumlar nasıl test yaptın mı?
Yaa çok sevindim belli ki hamilesinizMerhaba, normalde test günüm yarın ama bu sabah açık renkte lekelenmem oldu. Çok tedirgin oldum çünkü regl olma zamanım geldi regl oluyorum gibi hissediyorum. Hemen hemşiremize yazdım kan testini bugün vermemizi istedi. Kan testi verdim 39.89 çıktı. Bugün 11.günüm olduğu için çok düşük geldi bana ama hemsire, düşük değil gebe görünüyorsunuz dedi. Pazartesi tekrar kan testi vermemizi istedi. Ama içim hiç rahat değil. Umarım 3.gun ve taze olduğu için yavaş yavaş yükselecektir
İnşallah artar ve inşallah sizin de süreciniz çok güzel ilerler buraya güzel seyler yazarızYaa çok sevindim belli ki hamilesinizumarım değeriniz artar
yerleşme kanaması yaşamış olabilirsiniz, ilaçlarınıza devam ediyor musunuz?
Çok sevindim sizin adınızaİnşallah artar ve inşallah sizin de süreciniz çok güzel ilerler buraya güzel seyler yazarızevet ilaçlarıma devam ediyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz?
Ben de progesteron iğne ve fitil. Enox iğne, Estrofem ve corasprin kullanıyorumÇok sevindim sizin adınızasizde bana dua edin lütfen
bende güzel sonuclar alayım
İlaç olarak da kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne ve progesteron fitil kullanıyorum, siz?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba yükseldimiBen de progesteron iğne ve fitil. Enox iğne, Estrofem ve corasprin kullanıyorum
Estrofem hariç bende diğerlerini kullanıyorum. Sonucunuz ne oldu bir gelişme var mı?Ben de progesteron iğne ve fitil. Enox iğne, Estrofem ve corasprin kullanıyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba yükseldimi
Merhaba, bugün transfer sonrası 18.günümEstrofem hariç bende diğerlerini kullanıyorum. Sonucunuz ne oldu bir gelişme var mı?
Bende transfer oldum cnm 4.günüm inşMerhaba, bugün transfer sonrası 18.günüm
ve 4.kez tahlil verdim 346 çıktı değerim. Yavaş da olsa yükselmeye devam ediyo şükürler olsunPazartesi günü tekrar test vereceğim.
Sizin süreciniz nasil gidiyo
3.gün embriyosu mu sizin deBende transfer oldum cnm 4.günüm inş
MaşAllahMerhaba, bugün transfer sonrası 18.günüm
ve 4.kez tahlil verdim 346 çıktı değerim. Yavaş da olsa yükselmeye devam ediyo şükürler olsunPazartesi günü tekrar test vereceğim.
Sizin süreciniz nasil gidiyo
Herhangi bir belirtiniz var mı?Bende transfer oldum cnm 4.günüm inş
Evet cnm3.gün embriyosu mu sizin de
Yok cnm hiç bi belirtim şimdilikHerhangi bir belirtiniz var mı?
Test yapmayı düşünüyor musunuz yok kan vermeyi mi bekleyeceksiniz?Yok cnm hiç bi belirtim şimdilik
Yapmayı düşünüyorum ama ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi oldum kaç güne etkisi geçer bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum silik filan çıkarsa diye kimi 5.günde bile etkisi geçti diyorlarTest yapmayı düşünüyor musunuz yok kan vermeyi mi bekleyeceksiniz?
8-10 gün etkisi sürüyor genelde. Ama kişiden kişiye göre de değişiyorYapmayı düşünüyorum ama ben ayın 6 sında çatlatma iğnesi oldum kaç güne etkisi geçer bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum silik filan çıkarsa diye kimi 5.günde bile etkisi geçti diyorlar